Wednesday, January 12, 2011

Tolong flush lepas guna toilet!! benda basic,budak kecik pon tahu..


perut tengah memulas 
terus anda capai tuala dan ke tandas..
bila masuk ke tandas dengan harapan dapat buang air besar,
tapi, bila tengok dalam mangkuk tandas..
EUWWWWWWWWW!!!



terus tak de mood nak buang air..
Kurang ajar!!
rasa macam nak sumpah2 je..weyh,ko pahal!!
tak reti bahasa ke ha!!
dari kecik orang ajar,, habis buang air,flush la!!

kau ingat kau siapa!!
nak mintak orang lain tolong flushkan!!
ewah!!cantik ke ko!!



memang aku bengang la spesies jenis macam ni..
aku taw kenapa diorang ni jenis tak flush!!
  • pertama,diorang pakai serbu je nak buang air,tapi tak perasan waktu tu tak de air
  • kedua,diorang ni tak de tangan nak tarik tali flush tu..kalau ada pon tak sampai
  • ketiga,diorang ingat diorang tu banyak cantik,najis diorang orang lain tolong flushkan
  • keempat,diorang ingat najis diorang tu wangi sangat kot,nak simpan lama2 dalam mangkuk tu..pergh!!
p/s aku bagi orang yang tak reti flush toilet minum benda ni ok x..haha


16 comments :

IQBAL ZARIN said...

pernah kat surau ptsl ye. tgh tgu turn nk gune toilet. skali keluar pak arab n then die tak flush. selambe die je blah lepas tu.b*** sgt.

zacky ~786~ said...

2la.. p sllu yerr kt tandas awam la kn... buang air kecil tak flush tu leh tahan lg bau die.. p buang air besar xflush.. mmg xde terbantut la kn hajat .. .!! ceitt

akuanakpahang said...

Salam, mmg terus jem kalau jumpa tandas yang berselerak harta karun tu :(

Anonymous said...

normally si cina laknatlah sbb dorg nie berak kencing bkn bsh pun

qasehraihan said...

kat skolah ni salu kitaorg train pesan murd suh flush..tp dg dh kerap sgt ttam tnds kuar masuk...air utk flush tu pun sempt nak pnuh

miSs Zie said...

hahahaha..mgkin kt uma dia xde toilet flush..main jirus pki air jew..dye nak jirus tp xde baldi kt toilet...wakakakakaka:))

anyway saya ada umpat kamu dsini>> http://zieluvista.blogspot.com/2011/01/saya-suka-kam0o-2.html

aCu said...

betul. even kat kajai blok pempuan pun macm tu jugak. haih. tatau la sape ajar diorg mcm tu. eeeeeee. hangen.

btw, tu gula2 ke wanje? hahaha

Sham said...

sabar jela wan...aku pun biasa hadapi situasi cemas sebegini...memang potong stim...

Izzi MyaZaRa said...

eeeeuuuuuuuuwwww.....geli jer...mende ntah...susah nak koba lau org xroti2 bahaso ag ni...

Pearl Kaz said...

hahaha... mcm sedap je sour flush tu. nak beli kat mana ek?
nways, betul2.. diorg ni xde kesedaran sivik langsung...

Izamir Ridzwan said...

kalau kt tndas awammsing2 xjga, tp kalau kt rumah sendiri tau plak nk flush

Haa Fakihah said...

ee geli plk tgk candy tuuu. hehe.

Faiz Tapit said...

ahh... cina punye keje lah tu

EzzEddin said...

erkkk...
teringat zaman kat sekolah dulu..
kes sama ..
ihihihi

Mama Kembar 3 said...

Memang bengang betul ngan org yg tak reti flush, tak tau jaga kebersihan & tak hormati org lain. Kalau ye pun tak leh flush sbb air flush tu blum penuh, siram je laa guna paip, jgn laa tinggal camtu jer, pengotor!

btw, sapa laaa yg lalu nak makan gula gula flush tu? geli nengok, yuks!

Puteri Iqa Izyan said...

huh. aku bengang betul kalau org tak flush lepas gune..
:P