Sunday, January 2, 2011

UKM ranking 263 di Dunia : Top university


tertengok satu gambar kawan dekat Facebook
gambar tentang World University Rankings 2010
yang dikeluarkan oleh Top university.com

sila klik untuk membesar

ini adalah top 5 universiti kat dunia..
majoriti dari USA la kann

Universiti kat Malaysia plak macam mana?

sila klik untuk membesar

oh universiti ku..
UKM berada ranking 263..

pertama,masih lagi UM dengan ranking 207..
tapi,kalau ikut course wan ada bawah life science..
UKM adalah tertinggi di Malaysia kalau ikut course life science..
jadi,berkualiti jugak la course ni di UKM..

tak sia-sia belajar kat sini..huhu..tq UKM

4 comments :

ridzuan sujari said...

ukm terbaik!!!

Izamir Ridzwan said...

wah.. dunia tuh.. kira oke lah..

ppssstt nnt cari lah ayah IR kt ukm tu..

puteri plastik said...

ke mne la ak taun dpn..
heheh..>_<

Cik Ila said...

jom klik sini..tengok universiti Web Ranking pulak.. :)

http://www.4icu.org/my/