Monday, January 24, 2011

Unique Visitor (UV) merudum.. BE masih dapat.. Amin..


wah..sudah 4 hari wan tak post sume benda..
sebab busy kowt dengan MEFeK tuh..
Ada orang tak tahu MEFeK tu apa?meh tengok kat sini.. KliK kat sini taw!!

dah tengok kat Pak Cek Nuffnang..
memang dua tiga hari ni UV dan PV menurun..
tak sampai seratus orang pon lawat blog wan..
mungkin sebab wan tak update blog ni kan
tak leh nak salahkan sesiapa..

try tgk kat nuffnang ni..
sedih tol tgk UV untuk minggu ni
17 Jan -23 Jan

sila klik untuk membesar

tapi,Tq kat pak Cek Nuffnang sebab bagi Burger King as BE yang baru..
tak sangka gak kurang update pon still dapat BE..


kalau korang nak tahu menu terbaru dari diorang,klik je kat iklan Nuffnang tu ye..

5 comments :

apezs shah said...

salam

morning.. kenapa apezs xdpt yea.. :( sedihla..

Izamir Ridzwan said...

kena maintain trafik la lps ni sb dpt BE lgi

kelll said...

aku ni dah lama betul tak bernuffnang..tengok bro punya blog teringin pulak nak letak nuffnang ads di blog tu balik..isk3

Sham said...

aku pulak dapat iklan air kencing setan..!

Puteri Iqa Izyan said...

kah3.. tak seteruk aku! :D