Sunday, January 9, 2011

Upin Ipin dan Dato' Siti Nurhaliza jadi mangsa Chocolate Fair @ Midvalley



selamat pagi semua!!
semalam,wan dengan my besties,rafie 
dengan coursemate Food Science UKM
buat trip pergi MALAYSIA 4TH CHOCOLATE FAIR 2011
dekat MidValley..
7hb Januari hinggaa hari ni, 9hb Januari..
memang best la pergi ramai-ramai kan..havoc dalam komuter tu..huhu




tujuan utama mereka ke sana sebab nak cari penggerai,
sebab diorang nak adakan pameran coklat dekat UKM..
so,pergi sana kutip bisnes kad je la..
banyak kan dapat..haha..
sambil makan tester coklat yang free..huhu..


so,hari ni hari last utk pameran coklat ni,
Pada yang duduk area KL atau berdekatan,datanglah lawat pameran ni..
level paling atas dekat MIDVALLEY EXHIBITION CENTRE..
jom meriah kan pameran ni..
ada gerai jualan.demonstrasi masakan coklat,lucky draw pon ada..






memang enjoy sakan dekat sana..
ada banyak coklat yang menarik..
ada coklat colour warna warni..
ada coklat upin ipin..
coklat Dato' Siti pon ada..diorang semua ni memang kreatif la..
strategi marketing untuk tarik pelanggan..



Ayuh ramai-ramai kita ke Pameran coklat 2011
seronok tak terkata!!
memang tak rugi la..cepat sebelum terlambat!!


p/s makan sushi sampai tak ingat kawan kat sebelah..sedap sangat!!

20 comments :

miSs Zie said...

wahhh!!!g mid x ajak..huhuhu...bestny mkn sushi..seyes rindu T_T

sekamar rindu said...

salam...

bestnya makan sushi tu...

:)

fauzibest5 said...

eh,ada lagi ke?

ken said...

bila ini?

qasehraihan said...

yummy...coklat tu..
sushi..me xmkn..hehe

Awangku Johan said...

woooo bestnya.. peratus kejelesan ku meningkat.. Huhuhu..

Shaofie said...

sedap giler coklat tuh. adoi. memang tergugat iman.

Tok Esah said...

best nye.. tak ajak dah tok yer!! huhu

nur said...

WA..
nak g jugak..
ALL IN ONE

s.y.a.r.q said...

semalam pergi mid valley juge..tapi x pergi pon kat choclate fair ni T____________T

d_LA said...

sedapnye cokelat..tp sushi x pnh mkn laaa...wuwuuuu

za petrelli said...

macam best jerk.. nak gak cokelat satu

sissyira said...

salam

x suke tok t..

kalau sy rela pusing balik, tak jadi p..hihi

fadhdeela said...

suka nyer coklat!!!

Jom singgah: Juara Lagu ke 25!

Izamir Ridzwan said...

chocolate fair..?? knpa tak thu ni.. melepas lagi..

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

la..bestnyer..naper tak ajak LM ?huhu

ahsfantasy24 said...

ho...
mkn sushi xajk kte yep..!

btw suke ngat cklat..!
hehehehe~

Cikbelog said...

saya tak minat sushi.hihiiiiiiiii

aCu said...

tu laaaaaaaaaaaaaaaa. nk pegi jugak. tp kene balik umah pulak. hmm..tape la. tggu taun dpn pulak la.

Wan Hafisah Collection's said...

Upin Ipin tu feveret Acha tu. kalau jumpa goodies Upin Ipin, tlg belikan!!!:)