Tuesday, February 1, 2011

Berita baik buat semua follower aku.. Tinggalkan link untuk Bloglist!!

Sila baca arahan yang diberikan!!


ok..petang ni baru aku rasa ada kekurangan dekat blog aku, iaitu bloglist..
aku rasa penting kot ada bloglist..senang aku nak blogwalking semua blogger aku yang update entry..


jadi,ada syarat untuk join bloglist aku taw..


1)Kena jadi follower aku dulu,baru adil kan..
2)tak perlu buat entri macam blog orang lain..senang kan..
3) Sila tinggalkan link anda di entri ini
  -sertakan sekali nama id anda (contoh: khairul Syafiq , Rahimah) untuk memudahkan kerja aku..


kemudian,korang pilih salah satu daripada empat ini,,korang nak aku letakkan korang under bloglist apa..


1)Jejaka Kacak (Lelaki sahaja)
2)Dara Menawan(Perempuan Sahaja)
3)Bijak Pandai(khas untuk pelajar sahaja)
4)tetap mantain(khas untuk blogger berusia 30 ke atas)


segala kerjasama anda,aku ucapkan terima kasih

31 comments :

nelly said...

http://nellythestrange.blogspot.com

ID : NELLY

k-artz chasez said...

khai artzfar= tp aku nk jdi lelaki hensem atau plajr?? ak pnntut kolej?? ko bbuh je la antra dua tuh...jgn wnita suda....hahah keep it up bro!!

nora amila ghazali said...

nora nak.. hhehehheh..

http://noraamila.blogspot.com/

id: with love_nora

kategori: 2

Red Apple said...

http://tiqaramlan.blogspot.com/

Epal Merah

Dara menawan (:

terima Kasih kamu... macam best jer.. heee

miss.fieza said...

http://ininotafeeza.blogspot.com

: miss.feeza macho :)

dara menawan lah kot .

nelly said...

opss sorry ..
nom 2 ..
=)

Aimifiqa said...

Dara Menawan

ID : Aimifiqa

URL : http://aimifiqa.blogspot.com

Syukri Mohtar said...

ID : syuk606

http://syuk6692.blogspot.com/

kategori 3 ..

cik aied said...

http://aiedalystic.blogspot.com/

ID: Cik Aied (Bola Bola Bulat)


tq ;)

amar zaim said...

Url : http://awanpagi.com

Id : amar zaim

Bijak Pandai :)

mia.lia said...

Nakkk..ghee

http://luvmia97.blogspot.com/
mialia
Bijak pandai

cik aied said...

opsss...sory..sorry...sorry... lupa!
saya nak kategori dara menawan :)

thanks :)

awEEN said...

nak join..nak join..
http://bintang2aween.blogspot.com/

ID : aween

Kategori : dara menawan hehehe...

Wan Hafisah Collection's said...

akak mmg follower kamu,
namun segan la plak nak jd Dara Menawan, golongan Mak Dara tak de ke?
bijak pndai pelajar bukan jugak, golongan 30 tahun ke atas pun tak jugak sbb akak 20-an dik.

takde dlm golongan tu,akak belasah je "Mak Dara".

ID:WAN

URL:http://akusertajiwabisnesku.blogspot.com

Say what? ♥ said...

withloveholicalways.blogspot.com

ID: kichi3
ketegori: 2
hoh0 :D

b a m b a m ' s said...

cik bambam seorang anak dara yang lagi menawan..ahaks~!

http://bambam-story.blogspot.com
http://bambam-addicted.blogspot.com

Zakwan Zainal said...

http://zakwanzainal.blogspot.com

ID : ZakwanZainal

Kategori : Bijak Pandai(ak stdnt UM)
hahahahaha....

ferra ferro said...

http://ferraferro.blogspot.com/

alaa , ingatkan nak category satu atau 4 . hmmm

category 2 lah . x)

Annis Suzana said...

annis suzana

http://mimichikiboomlalala.blogspot.com

kategori 2..

Diya Edhayaa said...

http://diyaedhayaa.blogspot.com/

id: diya edhayaa

mau kat Dara Menawan.. eheheeh :D

Azwa Azee said...

http://azwazeemohddaim.blogspot.com/

hurm..
category 3 kot..heheh
:))

qasehraihan said...

http://qasehraihan.blogspot.com

ID : qaseh

no.4

k-artz chasez said...

lupa nk ltak link td
khai artzfar
http://khaiartzfar.blogspot.com
ltak kt jejaka atau students yer

ina said...

http://ina-beautifullife.blogspot.com/

ID :Ina-Beautiful Life
Dara Menawan...Tq...

stiffler said...

stifflerserius.blogspot.com

jejaka kacak

ashraf amri said...

http://tilmizimtiaz.blogspot.com

ID: Ashraf Amri

4)Bijak Pandai

kiwi said...

nak join jugak. boleh ke?

http://kiwiblurr.blogspot.com/

kategori 2 sebab yg lain tak layak :P

nurul fiyda said...

http://nurfiyda.blogspot.com/

ID : nurul fiyda

kategori : 2 or 4, ok

Maryam Fatanah said...

http://myfairytalesquest.blogspot.com/

Maryam...

nk nombor 2 dengan 3 boleh...??

aiz-DIN said...

Nak join gak.. hahaa...
http://aiz-dinbereh.blogspot.com/
bijak pandai atau jejaka kacak...

zera said...

dara menawan yee.. =DD
http://starriehezz.blogspot.com/