Friday, February 25, 2011

Bila Cik Khumaera Ismail rindu Rozuan Ismail..

"ini bukan post kontroversi..sila baca entri sehingga habis untuk cerita yang sebenar.."



Selamat petang semua..
petang ni blogwalking ke semua orang dalam bloglist wan
semua orang yang komen kat shout box wan..

Ada orang rindu pak cek biola la..dia kata dekat shout box..
tak caya try tgk shoutbox kat atas tuh..
untuk pengetahuan semua, nama pak cek biola adalah Rozuan Ismail..
nak tahu sape yang rindu tuh??
tara.......


 

bukan sebab apa dia rindu..
dah lama tak singgah blog dia dan dia pon dah lama tak singgah blog wan..
jom la terjah blg dia..best..

jangan fikir pape ok..
cik khumaera kita ni is married to a doctor-to-be..
so,jangan pepandai wat cerita,pak cek tak suka campur hal orang..

eyh,nama bapa kita sama la,Ismail..hoho..
buat Cik Khumaera,selamat berbahagia dengan pasangan anda..

p/s Dalam bercinta perlu ada rasa percaya dan hormat..Itu kunci kebahagiaan..

5 comments :

Shafiq said...

Ye! Saya setuju! :-) Dalam cinta, perlu ada rasa percaya dan hormat. :-)

whitecappuccino said...

Seb baik cik Khumaera dah berpunya kan??

hakeem kira said...

oraite . gua terjah dia :D

Syed Hilmi Syed Yahya said...

kalau cm nie,syed pown nk hantar msj kt shoutbox mcm 2 lar...hehehe...just kidding...

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid said...

aik..ade entry nie..huahua~ suke-suke :P