Monday, February 14, 2011

Blog Review : Aznil Haji Nawawi @ Pak Nil


salam buat semua..
Sejak Semalam,Internet di UKM buat hal,so tak dapat nak update blog..

by the way,you all semua kenal Aznil Haji Nawawi?
@ lebih dikenali sebagai Pak Nil..
Mesti semua kenal kan..


seorang yang sentiasa senyum dan selalu menghiburkan orang..
memang layak dia dipanggil Pengacara no 1 di Malaysia
Dari sekecil kanak-kanak sehingga setua warga emas,
ramai yang mengenali Pak Nil ini..


betapa riangnya pak nil bersama kedua anak-anaknya..

blogger sekalian,sudahkah anda follow blog pak nil?

kalau belum lagi,sila klik link dan banner ini..
aku sangat tertarik dengan penulisan blog dia..memang ikhlas dari hati
dan dia sentiasa juga update walau busy dengan kerja seharian..



jangan lupa singgah kat blog dia ye..

p/s Selamat menyambut Maulidur Rasul esok!!
nantikan kemunculan entri istimewa berkaitan Nabi Muhammad SAW!!

7 comments :

elly said...

baru je join..^^

Izamir Ridzwan said...

wahhh dia pon ade jgk

qasehraihan said...

uikssss...banyak duit tukar cat~!heh
k jap ag jenguk blog pak nil..tq~!

nora amila ghazali said...

waa... ta sangka... tapi skrg ramai artis dh ada blog.. heheh...

awEEN said...

baru tau pak nil punye blog =)

anamizu said...

cun gak anak dara pak nil ye..

newer post : |maulidurasul|
older post : |valentine day???|

mia.lia said...

ghee...pak nil!!suke gile dgn dia...hehe..bru tau ada blog