Saturday, February 26, 2011

Ini bukan Vlog.. Ini Video Fynn Jamal Di Festival Kajai UKM..


Selamat petang buat semua..
apa khabar blogger semua?kat sini hujan,so, x de pape nak dibuat..
the best time to update my blog..

Sebulan lepas Fynn Jamal datang UKM..for my college festival..
yang paling bermakna,wan handle bahagian artis,so first time talk dgn artis..
berdebar jugak rasanya..Ye lah,bukan selalu dpt jumpa diorang ni..

try tengok link kat bawah ni..pasal Festival Kolej kami..
ruginya siapa x datang ari tuh..


ada yang tak kenal Fynn Jamal ke?mungkin dia baru kot..tapi,dia best..


bulatnya mata Fynn jamal ni..hehe..

Pada sesiapa yang mula nak minat dia atau nak dengar lagu-lagu dia
Fynn jamal pon seorang blogger tau..jangan main-main

ni link blog dia taw..

kalau nak like pagi dia kat Facebook pon boleh,
dia bagus,wan nye post dah bape kali dia komen..kira selalu online gak la Fynn Jamal ni

korang nak tengok performance dia kat UKM?
boleh tengok video kat bawah ni ye..sangat santai..
suara dia unik dan memang boleh dijual..
kat bawah ni ada lagu dia yang popular iaitu 150 juta..
nak nyanyi sambil tengok video tapi tak tahu lirik..meh klik sini k!!



then,malam tu ada sedikit masalah teknikal,sambil tgh tunggu teknikal siapkan kerja
dia nyanyi lagu spontah lah..memang style..

nak tengok video dia nyanyi secara spontan,klik kat sini
terus link ke youtube k!!

p/s Buat Fynn Jamal,datang lagi ke UKM..suka sgt bila dia cerita pasal bapa dia dan nyanyikan khas lagu untuk semua Bapa malam tu..

7 comments :

zacky ~786~ said...

hohoo .~ fynn jamal :)

Aimifiqa said...

fynn jamal! sedap lgu dy. sempoi je~

whitecappuccino said...

Ohhh..tak kenal lagi dia ni.

Ayuni said...

hm, x tau sgt pasal fynn jamal...

JIJI YU said...

wohoho ade blog tu...nnti jadi cam hanis jgk

qasehraihan said...

xkenal sgt fnn ni sapa..huhu

wan smlm bizi btul...xsempat dtg cni..slmt pg adikku

Fynn Jamal said...

alaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa~~ segan!!!!