Sunday, February 20, 2011

Kisah Lucu Malam Pertama.. 18SX sahaja..

AMARAN KERAS!!UNTUK PEMBACA 18 TAHUN KE ATAS SAHAJA


selamat pagi buat semua..
hari ni kan hari weekend..so,nak post something yang ringan-ringan je..
mahu dengar kisah lucu malam pertama?jom lah..

ganasnya laki ni..siap lompat cam tuh..


Satu situasi di kamar pengantin pada malam pertama..

Pada waktu itu,tiba-tiba si isteri mengerang, "Adoi..sakitnya abang...!!Macam mana ni abang..tak tahan lah saya kalau macam ni..?"

Si suami menenangkan isterinya,"Jangan nangis sayang.. nanti emak ayah tahu,mungkin mereka tak tidur lagi tu..."

Kebetulan.kamar bilik mertua bersebelahan dengan bilik pengantin.Jadi,mertua boleh terdengar perbualan mereka. Kerana tidak dapat menahan sakit,si isteri mengerang kesakitan.Mahu tidak mahu,si suami menaikkan suaranya.. "Sabar ye sayang..Tahan saja!! Esok baru cabut.."

Sejak dari tadi,mertuanya tidak tidur dan terdengar perbualan mereka..Pada awalnya,dia tidak peduli,biasalah,nama pon malam pertama.Tapi,bila anaknya mengerang kesakitan,dia makin hilang sabar.Dia bangun ke bilik sebelah dan menendang kamar pengantin.

Dengan rasa bengang, mertuanya jerit.."Ko x faham ke anak aku sakit!!Baik ko cabut sekarang!!Kan mati anak aku tuh!!"

Terkujut beruk kedua-dua pengantin tuh..Dengan rasa malu,si perempuan bagitahu bapaknya, "Abah,klinik gigi mana bukak malam buta ni..kita cabut esok je la!!"
keluarlah bapak dengan muka merah malu..

ini memang 18sx..nakal tol orang utan ni..meraba..cehh!!

p/s potong stim r pak cik ni..haish..baru nak feeling-feeling kan..hoho..

17 comments :

padlie said...

tu bahaya bila bilik sebelah menyebelah ni..
tambah, rumah dulu2 banyak dinding bilik x rapat ke syiling..

Izamir Ridzwan said...

adeiiiii

qasehraihan said...

kahkahkah...
wan ni...bukan men lagi dia skang ek..
sejak2 ada insan yg bertakhta di hati ni..haha

pape pun..org utan itu memang tidak tahu malu..haha
dh namanya org utan dak gitu??hehe

qasehraihan said...

hahaha..
sungguh tidak sopan org utan itu..
wan ni makin nakal jak2 falling in love ni..ahakss

A'IM said...

orang hutan tu maintain jer

amir aizat said...

hahhah kelakar

Bungakopi said...

menyampah plak tengok orang utan tu. rasa nak lempang sedas

Hasrol Nizam said...

haha.. lawak2..

Pendapat anda?
Nombor telefon di facebook-sila jaga privasi anda

Shafiq said...

Hehe. Bahaya betul kalau umah camtu.. Takde privasi :-)

nelly said...

haha ..
klakat o0o ..
:D

awEEN said...

hahaha..klako..klako.. =)

amar said...

haha.sakit gigi rupanya.LOL

Mohd. Hafiz bin Abdul Aziz said...

tak leyh bla nyer cite.......XD ceceh~

budak kampung said...

hahaha aku pon terpikir laen

Wan Hafisah Collection's said...

Hahahha..mau nk guling2 ni wan oiiiiiiiii...

Sam Bredariol said...

erk..sungguh x privacy kalau parents boleh dengar... =.="

rozlihaya said...

Kelakar...