Tuesday, February 22, 2011

Lady Gaga sembunyi dalam telur?


siapa tak kenal lady Gaga kan..
penyanyi yang sentiasa hidup penuh kontroversi..

Kalau dulu kecoh dia ni pengikut ajaran Illuminati,
lepas tuh confident pakai dress daging..hoho..
dan sekarang ni sembunyi dalam telur plak..haha..macam-macam ko ni lady gaga..

ni lah telur yang lady gaga duduk tuh kat dalam


akak Gaga dah keluar dari telur


Masa Grammy Awards ari tuh,dia tampil dengan aneh apabila muncul dalam telur gergasi
sebenarnya,dia nak sampai kan lagu terbaru dia. 'Born This Way'
kira itu gimik dia la duduk dalam telur tu ha..
jangan lagu ni timbul kontroversi dah la ye..

Yang penting,dari 6 pencalonan,Akak Gaga kita ni menang 3 awards..haha,Kelas kau Gaga..
antaranya anugerah album pop vokal terbaik..

Sebelum Grammy awards dimulakan,akak Gaga tidak kelihatan sebab dia kena duduk dalam telur tu ha..Dia diiring masuk dengan 4 pengiring lelaki mengangkat sambil mengiring telur tersebut..

ini dia baju daging lady Gaga.. rugi je kau..kalau daging lembu ni,boleh wat makan satu family kot

p/s kalau lah akak Gaga kita ni duk malaysia,dah lama kena baling telur kalau wat perangai pelik-pelik ni kan..

13 comments :

Shafiq said...

Tak suka lady gaga...

encHIx laNDax said...

akak gaga ni memang pelik betull..ape punye peel le dia ni kan?hahaXD

nadya e-man said...

mmg berani mati la akak gaga nie...dh mcm mangsa fesyen jek...

aCu said...

hahaha. bukan takat kene baling telur. periuk belange pun sume kene.

whitecappuccino said...

ada je idea pelik dia nih..nak dpt publisiti

sembil9n said...

lgu dy sume best tp...

nelly said...

adoi ..
Lady Gaga memang pelik ~~

Heidi Shafiq said...

die tetap artis yang hebat.. :)

mia.lia said...

lpas ni jgn heran kalau dia letak cicak tokek kat kepala dia ..hahahah

Syazwana said...

tak habes habes lagi perangai pelik si gaga ni?
hahaha

~ch@wi~ said...

lady gagah ni, bukan gaga..huhu..pelik2 je die ni, nsb baek lgu die best cikit..cikit je la..haha

AROL DSHW said...

Kreatif dan inovatifnya Lady Gaga nie. Ada jek idea-idea pelik dia. Kalau dia tinggal kat Malaysia, boleh maju negara kita! Hahaha. ;D

qasehraihan said...

gelinya tgk baju daging tu..huhu