Monday, February 21, 2011

Masjid Al-Khalidiah : Dibiayai oleh Dato' Siti Nurhaliza dan Datuk K


salam..selamat malam..memang tak de idea untuk update..
blogwalking dan singgah di blog kawan blogger baru wan..  blog aku dan sesuatu


ini lah dia masjid Al-Khalidiah yang tersergam indah di Permatang pasir Sungai Petani,Kedah.Masjid ini dibiayai sepenuhnya oleh Dato' Siti dan Datuk K melalui Yayasan Nurjiwa. 

Masjid ini siap pada tahun 2009 dan menelan kos belanja sebanyak RM1.9 juta.

Masjid ini dirasmikan oleh Sultan Kedah


apa yang menariknya ialah,masjid ini dikelilingi pusara


terima kasih buat Dato' Siti dan Datuk K kerana tlah melakukan kerja sosial dan amal kebajikan..
diharap agar masjid ini dapat memberi manfaat kepada masyarakat Islam setempat

6 comments :

azi nur said...

indah~

faizal hashim said...

cntik masjid nie...bg map nanti bleh buat lwtan...huhu....

faizal said...

cntik..bg map...nanti bleh buat lwatan....

nurul fiyda said...

nice,bguslah wan nie semua tahu...

Redbloodsnow said...

bgs kan dorg. THUMBS UP! :)

hidayah sapidih said...

owhh..ni ke masjid tu..ade penah dengar orang cite..tapi ni baru dapat tengok rupa masjid tu..pape pun alhamdullilah kepada Dato Siti dan suami. Semoga rezki dorang dimurahkan lagi. Amin :)