Thursday, February 10, 2011

Orang Gemuk lambat Jodoh?


pernah dengar tak ada orang cakap..
orang gemuk ni lambat jodoh..

Hello..x de maknanya,kau ingat orang gemuk tak cantik ke..
cantik kot..setakat kurus keding nampak tulang je,cantik ke??

jodoh ni bukan kita tentukan..tapi ALLAH SWT..
kenapa boleh ada orang cakap cam tuh?

mungkin orang gemuk ni mental dia cepat down..
ye la kurang keyakinan utk menonjol di khalayak ramai..
mereka rasa mereka hodoh,mereka tak cantik..
hello!! wake up ok!! orang gemuk ada aset lain yg org keding x de taw..hehe..


tengok aku yang baju kuning..
aku rasa aku hensem aku hot je!!haha..
walau gemuk..haha..

19 comments :

Fifyjammieasbim said...

sape la yang kasi ayat org gemuk lamabt jodoh ? heheh fify gemuk how ? heheheh seyes fify gemuk aw :P

Dim Benihana said...

gemuk ke ko rozuan, kira ok la tu..keke

b a m b a m ' s said...

hontahhhhh..sentap cik bambam tauuuu..perghhhhh~! jodoh x sampai lagi non..sabar je lar... =_='

qasehraihan said...

mana ada wan gemuk, x la...

Wan Hafisah Collection's said...

cik bambam ..jangan sentap, sbb bdn akak yg cumil nilah buat encik suami suka tau.

kalau akak keding, dia taknak kot dkt akak! bknnya laki akak gemuk, bukan bukan. dia atlit lagi. bdn fit, perut buncit pun takde,tapi dia suka gak dkt akak. heheheh...


wan~

bkn gemuk yg tentukan jodoh lmbt ke cpt ke.kalau dah suka....tak kisahla gemuk ke kurus ke..

Si JaRi KOnTOt said...

wow... bkn gemok ok..chubby itu menawan..

Biey said...

belum sampai jodoh le tue..

cik_paan said...

jodoh kan Allah dah tentukan,
skrg ni, kne usaha mantapkan diri dengan ilmu dan iman..

Aqila Safuan said...

haha , tapi kurus lebih baik , tade penyakit . gemuk ini punca penyakit . dan conclusion : jodoh itu dtgn tuhan !! hee

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

rozuan gemuk ke?sis tgk x pun..

aCu said...

hahaha. yeah! ini bermakna rafie akan kawen dulu! yeay!

.: iEyLa :. said...

tibe2 saye rse saye sngt setuju dengan post ni..hehe

M Naz AR said...

org kurus pon blum tentu cepat jodoh T_T

miss fatihah said...

haha bodoh gle.kakak aku berisi ada je org nk.wakaka..bodoh btl mcm tuhan pulak

Shafiq said...

Anda tak gemuk rozuan. :-) Awek gemuk ada tarikan yang tersendiri.

Biela Sapine said...

Gemuk ke macam tu ? Haha
Tak boleh blah, mana datang nya gemuk. Anda tak gemuk lah habauuu

nelly said...

Gemuk lambat jodoh ? kena kurus ni .hehehe

pelangi hafyza said...

gemok ke..kurus ke..
cepat ke lambat ke...
tu semua perancangan Allah..
kte hanya mampu berdoa mohon yg trbaik kan? ^_*

Dr Mohd Hafiz bin Dato' Osman said...

mana ada gemuk, tak gemuk pun..