Friday, February 11, 2011

Orang Perempuan merajuk,mesti kena pujuk..Orang lelaki merajuk,biarkan saja..


selamat malam semua
apa khabar?jarang sekarang ni nk update dan blogwalking..
busy dengan eksperimen dan sebagainya..

straight to the topic,
betul ke statement kat atas tu?
kalau ikut normal,betul lah..



Perempuan ni kalau merajuk,mestilah kena pujuk
perempuan kan hati rapuh dan sensitif..
mahu dibelai dan dimanja..
guna kata-kata manis sikit..
tambah bunga ros dan hadiah,memang hilanglah merajuk dia tuh..



Lain pula bagi lelaki,
kalau merajuk kena biarkan je dia merajuk..
sebab merajuk mereka tu akan reda sendiri..
masa dia tengah merajuk tuh,jangan gatal nak pujuk
makin diorang ni mengamuk adalah..

tapi,ada jugak lelaki yang mahu dipujuk
dan perempuan yang tak mahu dipujuk..terbalik la pulak..

sekadar mahu share info..
harap semua dapat manfaat ye..huhu..

7 comments :

Nawal Atifah said...

bile waktu yg sesuai nak pujuk org merajuk ea?
right after merajuk atau bia dy sejuk dlu?

deAnza-wAnda said...

so kena pujuk ar neh?..

mia.lia said...

ye ke..haha..sy dua2 kot..hehe
kalo time bengang bru org xboleh dkt..silap2 kene pang..hahaha

b a m b a m ' s said...

cik bambam lak tak suka laki kuat merajuk..!perghhhhhh~! laki kena kental..jiwa sensitif kena lar bertempat..ini kuat ngajuk ngalah kan pompuannnn.. :D

ir MASha said...

hahah.x gak.. sy kl mrajuk,xske org pjk.. hahaha. nt baik sndiri aje. bljr fix diri sendiri.jgn mharap org lain,kelak x kecewa.

nelly said...

hehe ..tau tak pe ...
=)

awEEN said...

part merajuk-rajuk ni xtntu kan..depemds on person.. tp ade jugak bile pmpuan merajuk n mntk dpujuk tp llki xnk pujuk..si llki lantakkan aje si pmpuan pujuk diri sndiri hehehe...