Monday, February 7, 2011

Paris Hilton masuk Islam??.. Palsu je tuh..Kalau betul,Alhamdulillah..



ini gambar Paris Hilton pakai tudung..sweet kan..
macam anak patung..Lady Gaga kalau pakai tudung pun cantik taw..

Tapi,semuanya palsu lepas kantoi gambar ni diedit
guna software..dush,down kejap..baru nak rasa bangga kan..erm..

Sebenarnya berita tentang penukaran agamanya adalah rekaan saja..
akhbar The Daily Squib suka sangat reka cita..



tetapi,berita palsu tentang penukaran agama cepat tersebar melalui
blogger,facebook dan twitter..

kesimpulannya,
jangan mudah percaya dengan khabar angin yang belum tentu kesahihannya..
Kalau benar Paris Hilton masuk Islam,Alhamdulillah,,semoga sentiasa mendapat rahmat-Nya..
kalau palsu,sama-sama kita doa supaya dia juga mendapat hidayah dari-Nya..

15 comments :

mia.lia said...

tgk gmbr je tahu..
anyway..thanks for adding me in ur blog list :)

s.y.a.r.q said...

seriusly, igtkan patung td....

Maryam Fatanah said...

loh...nmpak sgt editting nya..

baincardin said...

mmg kantoi photoshopped.

qasehraihan said...

kalu sy, skli dgr pun, xde rasa nk pcya lagi..ehehe

Zamri A. said...

I pernah terserempak Paris Hilton masa stay kat London dulu. Look kinda nice walaupun tahap 'social' dia tu mmg terlampau banget. Haha.
Nway, thnx for stopping by to my blog and following me too. =)

nazrul ashraff said...

haha..my emak pn tahu 2 gambar tipu even dy x knl paris hilton..dah nme ny pun squib..choy!!haha

whitecappuccino said...

aah, ye la cam patung

Raji berkata said...

hahaha bak kata IniAnwarHadi ;P
dont believe in reliable news xD

mke paris ak rasa sgt menakutkan oh
hak2

IMANSHAH said...

huhu tengok tahuk macam betoi..ces yahudi2

nelly said...

ramai kata palsu .

paah mohamad said...

memang sah2 palsu. tapi seriously, cantik giler time dia pkai tudung.

p/s: thanks weh. haha. senang rupa2 nya :P

ferra ferro said...

tu la , tengok pun dah tawu .

Wan Hafisah Collection's said...

ko ni dik..saspen aje!

nazirulhazwan~ said...

comel jugak beliau bertujung.hehe