Monday, February 28, 2011

Pelayan Restoran Jepun yang seksi tetapi ....??

**Kelembapan internet menyebabkan jarang untuk blogwalking..maaf atas kesilapan teknikal**

Assalamualaikum dan salam sejahtera
kenapa tajuk tu tergantung?nak tahu apa dia kesudahannya,jom baca entry ni..


sebelum tuh,wan nak tunjuk dulu gambar pelayan restoran kat Jepun ni..











memang lakulah agaknya kedai ni ye..tengok pelayan dia..pewwitt..cantik!!
dah la cantik seksi pulak..erm..
macam first class nye model,,sape yg x nak datang kan..
Inilah satu restoran dekat Tokyo,Jepun..
mungkin ni strategi diorang kot..

Tapi,,
try korang tengok balik muka diorang semua tu..x rasa pelik ke?
memang pelik kan..nak tahu kenapa..
sebab diorang tu laki sebenarnya..bukan pompuan..erm..


p/s cuba bygkan kalau kat Malaysia.. agak-agaknya laku tak restoran ni..hoho..


21 comments :

Shafiq said...

Padanla muka sorang2 macam lelaki..

niesz said...

wakakaka..pelayan pondan..

Amirah Yusof said...

si bapok rupanya cis..ni kalo kt malaysia msti rmi gayboy beratur haha

ir MASha said...

geli meh.meremang bulu roma den tgk..hohoho

paah mohamad said...

dalam gambar berlima tu, yang paling tengah muka dia sangat lelaki ok?! hahaha

b a m b a m ' s said...

ahhahaha...goli den ehhh~!

qasehraihan said...

hahahha...jantan kah????
kawe tertipu!!

http://qasehraihan.blogspot.com/2011/02/lensa-yang-rosak-ke-kepala-lensa-yang.html

Aimifiqa said...

geli jgak. hehhee. x dpt den nak bayang kan cne kalau ade kat msia ni.

nohoho =) said...

haha..buruk nye...kalau camni pelayan...memang tak lalu nak makan

Ayuni said...

ei, pelayan pondan...

Bungakopi said...

muka xde seni lgsung. haha

hakeem kira said...

dem . jangan sampai jd mcm kaum nabi Lut dah la .

Cik Moon said...

erkkk..lelaki rupanya..hahaha

♥ ♥ ♥ ctiey ♥ ♥ ♥ said...

dorg 2 nyah ke buat2 pondan ek?
euuuw!
tipah tertipu!

Nurul Atika said...

cbe bygkn bile pak cek biola yg pkai cmtu..ngee~

Hanafi WangZi said...

kalo kat malaysia x approve dengan majlis perbandaran kot. ngeh3..

mohd zhafri said...

adussss....potong betul la tgk muke laki2 tu...hahaha

awEEN said...

hahaha...blum smpai part yg wan bgtau dorang ni llaki dah agak dah...macam-macam hal lah! =)

Mr.IX said...

klu kat malaysia mau kena terjah JAKIM tu..

Firdaus Kasim said...

bapok jepun cantik rupanya ya.. hehe..

Entri Popular :
Cara-Cara Blogwalking yg Betul

nelly said...

kalau kat Malaysia , confirm laku .hahaha

wan dah diriview lah .
=)

http://nellythestrange.blogspot.com/2011/02/review-blogger-lama.html