Saturday, February 26, 2011

Perlu ke dalam blog pose sana pose sini, cantik ke?.. Menyampah!!


terasa macam nak tukar cara tulis..kalau dulu,takut kontroversi la apa la..
sekarang ni wan nak open sikit..tapi,still control la..baru macho..haha


setelah blogwalking blog sape2 je la..
naik menyampahlah tengok blog yang jenis tayang muka ni..
setakat kat header tu ok lah..ini siap buat satu entri pasal tayang muka ngan badan je..



mak ayam tak suka anak ayam pose2 kat blog.. murah sangat!!


Coi!! kau ingat ini laman web Mak Ayam ke!!
ini blog ok!! tempat share ideas,problems dan anything yang rasional..
bukan tempat nak pose kiri,pose kanan,angkat kening,buat mulut muncung..

pergh..malas nak tuding jari kat sapa-sapa..
kan nanti sound kan,dia kata apa..ni blog aku,suka hati aku la..

Encik dan cik yang berkenaan tu, memanglah tu blog korang..tapi,wan nak tanya,blog tu korang wat dalam apa..bukan internet ke?
kalau dah tahu internet,satu dunia boleh tengok..
bukan setakat wan,Mat Saleh,Mamat negro semua oleh tengok..

setakat nak pose muncung mulut,Donald Duck lagi cantik!! natural plak!!


Orang sound awal-awal tak nak dengar..lepas tu kecoh satu dunia,
ada orang curi muka i kt internet la..hape la..pegi report polis la..
polis dengar pon polis gelak je..korang yang cari pasal,sape suruh..

kalau korang nak wat jugak pose-pose tu..
pakai webcam laptop korang dah la..
kalau setakat nak promote tudung ke shawl ke,tak kisahla kan..
ini nak cakap pasal apa..cantik tak saya pose kiri,saya pose kanan..

rasa macam nak mengutuk sekeras-kerasnya,,
tak cantik!! buruk sangat!!

polar bear ni pose lagi mengancam taw x!!

24 comments :

hakeem kira said...

yg ni aku setuju wan .

nanti mesti dorang cakap . "eh lantak la , ni blog aku , bukan blog bapak kau ."
eh dah mcm bunyi blog faiz je -.-

nohoho =) said...

tak perlu pose...blog aku tak de gambar pun..hehe

b a m b a m ' s said...

belek2 blog CB.. tayang muka gak ker aku nie ek? errrr.. =_='

Eris Eins said...

tau x pe.melampau.aurat.kan aurat tuh? haish. rasa mcm dah bnyak hukum keluar tayang2 body muka nih. berlebihan. tu yg terjadi

budak kampung said...

hayooo xtaw....pakcik biola dah ngamok

honda wave autoshow

LeYaaTiLya said...

hhehe..
garang nye...
tp btol gak kn...
nk uat cm ne kn..
mereka suka dgn gaya mereka..
kta mampo mengutuk dlm hati je..
~Tenang2 kn diri~

Nina Juliana said...

hermm.. cuba tgk ada tak kene mengena dgn entri akak yg ni....

http://nur-abdullah.blogspot.com/2011/02/cara-untuk-blog-kita-dikenali-ramai.html

tapi tu la.. bila keluarkan n3 mcm ni, dikatakan.... herrmm tah la.. kdg tu, lebih baik diam dari bersuara, ye tak..?

Terima kasih..

::blog anak jawer:: said...

stuju 100%...kadang2 kita pelawat ni pon dah naik meluat...lagi yg jenis tayang pic pakwe n makwe...please la...

Anonymous said...

haha. emo plak ko an,
suke ati dorang lah an.
haha. kate laman sosial
kate blog. tmpt dorang nak lepaskan stres dgn letak pic dorang kot.
hahaha.
so, jage tepi suar snirik ye.
condemning is not alowed!

Shafiq said...

Hehe. Macam2 stail punya orang. :-)

Amirah Yusof said...

hoho..setuju2..jemput mai tengok belog gadis sadis tapi tak la sepoyo nak tayang muka tp suka sgt amik gmbar =)
cam whore penyakit sesetengah blogger

Ayuni said...

hikhik, aper niat org tu berblog....

Mainur Hasnah said...

cuma nak share.. sebenarnya walaupun dorang upload pic ke web..still satu kesalahan orang rembat pic dorang sebab dah ada dalam akta..boleh disaman orang yang buat begitu

s.y.a.r.q said...

kah kah kah..sabar-sabar.

cik_paan said...

tempek muka kat blog, buat ape beb,
nak suh org puji lah tu...

Novelgurl said...

salam ! wah ! cayalah..beraninya

JIJI YU said...

kekadang oran tu post gambor sebab nak kasi simapan itu gambor..ehehe

Aimifiqa said...

btul2~ setuju. tmbh2 lg header. ehhehe

Bungakopi said...

haha. agak keras disitu.

cinta siswi said...

sy nk kate pom xkena..smcm terkena btg idung plak..hehe..selak punye selak blog sy nk tgk ade ke ciri2 pak cek ckp..hehe..ziarahla blog sy..lau ade tuh..tolong tegur..=)
no hard feeling..=)

http://cikguceloteh.blogspot.com

sekamar rindu said...

salam...

terpulang pada kehendaknya masing2..

mia.lia said...

garangnye..hehehe
rs macam tau je yg 'org curi muke i' tu ;D

Cik Ika Toppo said...

setuju setuju setuju.....:)

whitecappuccino said...

Setuju sgt2! suka entri ni..