Thursday, February 24, 2011

Saya nak join bloglist Nelly The Strange



selamat pagi buat semua..
tertarik dengan blog Nelly the Strange ni..
bila dia nak buat bloglist,nak join gak la kan..

wan kenal Nelly ni sebab dia join bloglist wan dulu..
tapi masa tu wan wat simple je..just tinggalkan link kat komen..

Jomlah join blog nelly..best la blog dia..
simple,mana ada entri panjang-panjang..

wan nak join bawah kategori Sempoi

kena tag 3 rakan,so wan tag

p/s kalau korang nak join, klik je banner kat atas ni ye..
teringin nak wat bloglist sendiri gak..esok2 la ye..hehe..

4 comments :

zacky ~786~ said...

thnks.. ~ sbb sudi tag zacky :)

Afzainizam said...

║║╔║║╔╗ ║
╠╣╠║║║║ ║
║║╚╚╚╚╝ O
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Salam Persahabatan kami datang ziarah blog anda
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

uihhhhh nak gak try joint ni..... kalau aku diterima lahhhh

Wan Hafisah Collection's said...

Thanks tagged akak. :)

nelly said...

Terima kasih sudi join
=)