Thursday, February 17, 2011

SAYA PUNYAI 500 - 1000 FOLLOWERS.



Assalamualaikum dan selamat tengahari..
singgah dari blog abang Ben dan tertarik dengan satu segmen dia..

bilangan follower setakat ini pukul 12.23 tengahari 17/2/2010 adalah seramai 639 orang
so,layaklah nak join segmen ni..

pada sesiapa yang ada follower dari 500-1000 org,lekas join,
klik je kat banner atas tu..tak rugi kan dapat kenalan baru..huhu

17 comments :

Cik Muda Sae said...

bestnye ramai follower~

Tengku Nizam said...

apasal follower kite same banyak ni ? hahahahha

http://www.tengkunizam.com/

Tengku Nizam said...

haha m follower ko da naek sorang! huhu :p

zacky ~786~ said...

perghh ~ mantop ..

nohoho =) said...

huhu...tak sampai la follower banyak tu

man yusoef said...

wah! nak join...tapi malas..hahaha

cik Dil said...

wewittt..dtg dr segmen SAYA PUNYAI 500 - 1000 FOLLOWERS.

Anonymous said...

apakah..?? detail la sikit...

eastbullet said...

sorry kalau ada double post, dah makin bengong internet sekarang..

btw, apakah benda ini? citer la detail sikit..

Raji berkata said...

ah cmbest jer
nk juga lah ;D

puteri cahaya. said...

haiiii wan pakcik biola, pu3 mai sini dari blog abang BA!!

Si DauN CeRi said...

ramainye follower pak cik biola ni..tahniah!

qasehraihan said...

waaa....ramai folower wan ni..xaci~!!hehe

Sham said...

aku tak layat lagi ler...

Syukri Mohtar said...

bestnye boleh masuk segment ni..ntah bile lah nak ramai follower nih..

rizaros said...

salam pkenalan.. dah follow.. jom follow sy jgak.. datang dr blog abg ben :) maceh..

nelly said...

banyak juga followers
hehe