Saturday, March 12, 2011

BEN ASHAARI : BLOGGER LELAKI vs PEREMPUAN


"kalau nak join segmen ni,klik je banner kat bawah ni.."



Selamat sejahtera semua..
Berjalan ke blog Ben dan jumpa satu segmen baru..

Ini bukan segmen cari gaduh @ ada diskriminasi gender..
sekadar luahan hati saja..jangan ambil hati sangat ye..

Soalan yang perlu dijawab oleh blogger lelaki..

1)Dalam memberi pendapat dalam entri , apakah blogger perempuan benar benar ikhlas ?
ada blogger yang memang betul-betul ikhlas dan ada yang sekadar mengikut perasaan

2)Apakah anda suka melihat blog-blog perempuan yang penuh dengan gambar ?

tidak sama sekali,,tak kira blog lelaki atau perempuan,saya memang tidak gemar blog yang 

suka tayang gambar..


3)Pada pendapat anda , kenapa perempuan berblog ? Secara umum ..

majoriti sebagai tempat luahan perasaan dan untuk berkongsi idea.. dan hanya segelintir

 sahaja yang berblog kerana memiliki hobi untuk dikongsi seperti fotografi,jualan online..


4)Blogger perempuan mempertaruhkan wajahnya untuk mendapatkan ramai follower..

 Benarkah ?

mungkin ada..tapi wajah mereka adalah aset..itu hak mereka dan mereka sendiri sudah

 boleh berfikir sama ada cara yang mereka lakukan itu bermoral atau tidak..


5)Blog perempuan yang anda rasa patut POPULAR !



mereka bukan jenis menayang muka..mereka lebih pentingkan kualiti entri..


6)Jika anda blogger perempuan , apakah yang akan anda elakkan dari bercerita dalam blog ..
Jangan jadikan blog sebagai diari..semua hal sulit dan peribadi nak bercerita.. x perlu

 cerita pasal BF,

Tarikh tutup tengah malam ni ok!! 

9 comments :

ijam ismail said...

good luck bro...
=)

sicomot-comel said...

hohoho..
PCB,,SCC pown tak suke tayang gmbr dlm blog kan?kan?kan?

keh3..

citer sal BF??hohoho

Fuuyooh said...

salam kenal.. dtg dr blog abg ben.. segmen panas!! hehe

cik pulau said...

wohooo...
tak suka blog tayang gamba..jeng jeng..
tak suka gak kalau blog asyik citer sal boypren jee.. sakit mata nengoknya..

solo molo said...

tue dia ehh...
macam-macam jawapan kuar...



salam ziarah dari segmen panas Abg Ben...

asyrafNAKjadiLEBIHbaik said...

assalamualaikum

hehe
jawapan ringkas dan padat
mmg aku sgt2 suka

follow ur blog already

do visit mine at
http://duniasyraftoday.blogspot.com/

NiSha said...

tttteeeeettt..

singgah santai... dr blog abg ben.. cool ~ngee
http://heandsheloves.blogspot.com/
>NiSha<

aida4eva said...

tp xbyk beza pun blogger laki or pmpuan ni kan...

(^___^)

http://aida4eva.blogspot.com

aizamia3 said...

setiap orang tak banyak sikit mesti nak selitkan gambar (akuler tu) untuk dijadikan kenangan bukan untuk promosi semata. Lain orang lain kerenah dan dari situ kita boleh tengok pelbagai reaksi blogger best ke idak (akuler tu) hehehe...

singgah terjah dari blog abg ben...