Sunday, March 6, 2011

Bila Biologist gathering di Bukit Fraser, Pahang..


Assalamualaikum dan selamat malam,
sebelum wan akan sibuk dengan exam,assignment,tutorial dan sebagainya,
eloklah ada masa terluang ni update blog dengan kerap-kerapnya..

haha,,baru balik dari Bukit Fraser,Pahang bersama coursemate yang dicintai..
Sumpah aku tak nak pergi sana lepas ni(Sumpah olok2..hehe)
Jalan nak ke sana memang pening..
Pusing sana pusing sini,sampai otak wan dah terpusing-pusing dah..

Dari UKM ke bukit Fraser tak abil masa yg lama,dalam 3-4 jam sahaja..
kat sana kitorang tinggal dekat SilverPark..
emang best dan sejuk tahap gaban..
tak perlu aircond tak perlu kipas..kalau ada,mati kesejukan je kat sana..

Terasa macam kat oversea plak,,bila cakap je keluar wap dari mulut..
macam filem Hindustan Mohabbatein tuh..hoho
Semalam kitorang pergi dan hari ni kitorang balik..kejap je kan..
tak puas nak rasa Bukit Fraser tuh sepenuhnya..

Kat sana,kitorang bukan pergi bersukaria k..ada tugasan yg perlu dilakukan..
macam ukur diameter pokok,tengok ketinggian dia..
ala,macam ahli biologi lain buat kajian je..
sebab nanti nak lukis profil hutan menegak..kena buat laporan dan presentation..
so,x de masa nak menjerit tak tentu hala..

memang seronok kat sana bersama coursemate yang macam gila-gila semua..
Yang penting,Bukit Fraser is the best..
jom layan gambar-gambar kami k!!

p/s kan best UKM sesejuk Bukit Fraser..


  dari kiri : mija,lala,nisa,aien shah,wan,hafiz

 lepas dinner @ Bukit Fraser..

 my gorgeous coursemate @ our room in Silver Park, Bukit Fraser!!

 it's me.. with them


wan & Lala

my gang @ botanist UKM


kontroversinya gambar ni

wan & Hafiz

Botanist team..


lastly,my coursemate.. Biology '12

10 comments :

hawiz said...

xpenah sampai bukit frase..klo langkawi n pangkor tu penah r..syokkk...

athirah said...

hai dak koleq... hehehehhehehe.... wei mana aci g sana x ajak.. ak dh lama teringin nk g sana xdpt2 ;(

fadhdeela said...

waahh bestnye..dulu deela pernah g sejuuukkk!! :D

meh singgah: Hadiah Perkahwinan yang paling BEST!!

Diya Edhayaa said...

slmt dtg ke phg...:)

miss fatihah said...

semat boh!haha

zacky ~786~ said...

smart3..

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Salam Sebuah persahabatan....
Terima kasih
kembara ziarah maya”

aku punya teman
teman sepermainan
kemana ada dia selalu ada aku

dia amat manis
dan juga baik hati
dia selalu ada
waktu untuk membantuku

namun aku bingung
ketika dia bilang cinta
dan dia juga katakan
tuk ingin jadi kekasihku


cukuplah saja berteman denganku
janganlah kau meminta lebih
ku tak mungkin mencintaimu
kita berteman saja
teman tapi mesra

aku memang suka pada dirimu
namun aku ada yg punya
lebih baik kita berteman
kita berteman saja
teman tapi mesra

Wan Hafisah Collection's said...

Bestnya kamu ke Bukit Fraser.mcm pegi obersea wan oi dkt sana ckp pun kuar asap! hehe

b a m b a m ' s said...

stroberi den manooooo??!! ehheheh

Aimifiqa said...

bestnyer! idup biologist!!