Friday, March 4, 2011

Blog Review 1 : Zacky dan Faizs


Assalamualaikum dan salam sejahtera buat semua..
ok,mulai hari ini,wan akan review blog yang terpilih
dan wan juga akan review blog blogger yang selalu komen wan

untuk blog review 1.. wan akan review dua blogger teruna a.k.a. jejaka idaman malaya,,huhu



zacky ni student dekat UniKL MIAT dalam course aeroplane maintainance
Dia orang Johor dan wan suka blog dia..simple..loading pon kejap je..
peminat setia Ice Lemon Tea..hoho





faiz ni pon seorang student jugak..study dekat UTEM(UNIVERSITI TEKNIKAL MALAYSIA MELAKA)
blog yang simple jugak dan entri pon best-best..


p/s pada girl2..hehe.. tak kiralah sape2 jom la terjah blog diorang ni ye..



8 comments :

whitecappuccino said...

Ok! nak kenal jugak!

Wan Hafisah Collection's said...

Wah rajin cik wan nih promo. sukalah!


:)

Aimifiqa said...

saya punya blog bile ye? hehehe. nak view mereka2 di atas ni~

FATIN SYAFIQA said...

wah nak jugak org review kan blog aku. hahahahaha

aCu said...

ehem. diorg single lagi tak? hee

Arol Mubin said...

Wah! Rajinnya review blog kawan-kawan. Sudah terjah blog mereka berdua! Menarik. :)

Dah join HeartBeat ke belum? Kalau belum, KLIK SINI! Rugi tak join.

puteri cahaya. said...

wah, jeles nieh!.. bile nak review blog puteri pule?.. hehehehehe..

faizs said...

wah.. wan.. thanks sangat2.. sory sgt sbb faizs da kureng sket nak bw dgn update blogfaizs tu.. huuu..tapi cube tuk update sket2.. heee.. neway thanks sangat2.. hve a nice weekend~