Sunday, March 6, 2011

Blog Review 2 : Kak Wan ,Kak Qaseh, dan Sengal Zone..


Assalamualaikum dan selamat malam
ok malam ni wan akan blog review lagi 3 orang blogger
yang dah banyak tolong wan selama ni..

kalau sebelum ni,wan dah blog review 2 jejaka,
iaitu Faizs dan Zacky,


hari ni wan akan blog review lagi 3 blog, 1 jejaka dan 2 wanita
mereka adalah Kak Wan, kak Qaseh dan Sengal Zone..



kak wan ni seorang blogger yang best..penulisan dia simple..
banyak cerita tentang hal keluarga dan hal semasa..
punya anak yang sangat comel..Acha nama dia..
bakal dapat anak baru,eyh,silap ke? kata gusi berdarah..hehe

Follower : 118

jom lah join..blog yang sangat menarik dan simple!!




nama penuh blogger ni Qaseh Raihan..sedap kan??
blog dia sangat simple,tapi ramai orang suka terjah blog dia..lebih-lebih lagi anak murid dia..
Wah!! mesti guru yang baik hati kat sekolah ni...
suka baca blog kak Qaseh yang simple dan banyak info..
Dia pon selalu datang blog wan komen
top 3 yang suka komen blog wan kot

Follower : 429

pada kak Qaseh,teruskan berblog ye..





yang ni jugak kawan blogger wan yang rapat..
tengok header pon dah tahu yang dia sengal..hoho
nama penuh dia Deeyaudeen Sabri
dia pon student u..dekat UNISEL(Universiti Industri Selangor)
dalam bidang Komunikasi Media(nak jadi director filem ke ni??)

blog dia best..banyak sangat tips tu tips ni..
kalau korang tengah mencari tips bercinta ke apa ke,blog ni memang sesuai untuk korang..
memang seorang yang happening dan ramah..

Follower : 1055

jom ikut dan terjah blog mereka k!!

5 comments :

..arcmabaharin.. said...

nk jugak kne review...

huhuhu

sicomot-comel said...

yeah..
nnt SCC terjah mereka2 tu ye PCB ^^

khaifaiz said...

Mereka semua blogger yg hebat termasuk wan sekali.. khai akan terjah nanti

qasehraihan said...

waaa...wan kak terharu!!
skangam 11.53 mlm,br smpai umhps blk dr langkawi ni..letih.huhu

dh lama xbuka blog..
dh lama xjenguk wan..
sori..
org pertama akak dtg komen ni..huhu

gud nite wan..

Wan Hafisah Collection's said...

Alamak!!Terlebih terharu la pulak akak ni..

Akak negative. Tak mengandung okes. Hhahahha. Mungkin dasar gosok gigi dgn rakus.

Apa-apa pun thanks a lot wan kerana sudi review blog akak nih:)