Thursday, March 31, 2011

Bloglist Pak Cek Biola | Laptop Rosak


Setelah hampir sebulan lebih,aku bukak peluang untuk blogger join bloglist aku,hari ni akan tamatlah bloglist tuh.. Tapi,sape yang tak buat lagi,masih sempat kalau nak join,sebelum pukul 12 malam ni..



 


Kalau nak join boleh klik kat sini k, Bloglist Pak Cek Biola 

Alhamdulillah,setakat ni ada  56 orang yang join.. cepat-cepat sebelum terlambat..


gambar hiasan sahaja


Argh..tension.. Akibat aku yang suka letak air minuman sebelah laptop,akhirnya bawak padah.. Air tumpah kena laptop dan skrin jadi hitam.. Kesannya tak boleh nak online dan update blog..

Sorry la eyk kalau dah lama x blogwalking.. laptop rosak,sumber online jadi limited..erm..


memang penat hidup tanpa laptop..sebab hari-hari mengadap dia..skang ni bila bukak skrin hitam je..sedihnya..bila lah laptop aku nak start sihat balik ni..

10 comments :

Dim Benihana said...

dia mintak baru la tu pak cik biola...keke

Lina said...

tandanye suh beli yg baru lar tu

najwa's said...

siannya pak cek biola.. :)

Diya Edhayaa said...

uish! tabiat yg sama.. haha..kalau tuka skrin ni, mau jugak 200..

Wan Hafisah Collection's said...

hemm beli baru lah dik...


http://akusertajiwabisnesku.blogspot.com/

qasehraihan said...

dia nk suruh beli baru tu wan..hehe

Shafiq said...

sabar ek.. :-)

Biela Sapine said...

Ala, beli baru lah. Hee

whitecappuccino said...

ala cian..mati kutu kalo laptop rosak..dah ada link tuk bloglist ritu...valid lagi tak??

Yamasaki Hosei said...

beli baru.. hehe~