Wednesday, March 9, 2011

Cara paling berkesan untuk naikkan traffik!! Buat Entri Lucah, Hantu dan Gosip..


dah hampir setahun lebih berkecimpung dalam dunia blog..
walaupun masih baru setahun jagung, tapi dah banyak juga pengalaman yang diambil..
kalau nak dikatakan pasal traffik,memang tidak stabil..
tengok harilah orang kata..kalau bertuah,dapatlah trafik tinggi..
kalau hari tak bertuah,dapatlah traffik rendah..
tapi,itu semua sudah jadi asam garam dalam dunia blog..


Dalam setahun ini jugalah aku belajar tentang cara nak naikkan trafik..
Nak tahu apa rahsia nak naikkan trafik?



1) Buat entri tentang seks @ malam pertama @ rogol @ yang sama spesies..

Majoriti orang Malaysia gemar kalau baca entri tentang benda alah ni..aku pon tak tahu apa yang diorang suka sangat..tajuk post korang tu kenalah ada perkataan kat atas ni,sure kejap je trafik korang naik.. ari tu aku ada post pasal adik beradik yang kantoi beromen, mak aih..suka diorang baca.. yang pasal citer lucu malam pertama pon diorang suka..
memang orang kita ni gemar kot bab-bab lucah ni..



2) Buat entri pasal hantu @ cerita seram @ pocong @ hantu kak limah..

ini lagi satu..orang kita ni memang gila hantu..bukak TV je cerita hantu.. g tengok wayang pon citer hantu.. dah la hantu tak menjadi..tak kelakar pon.. tambah pulak sekarang ni hantu Kak Limah.. siap nyanyi lagu enjit semut pulak.. lantak koranglah nak reka cerita ke atau cerita benar.. for sure,trafik tinggi bila post pasal hantu..down kejap!!
Hantu Kak Limah blog aku pon dapat rating antara yang paling tinggi..
itu belom lagi cerita seram aku masa kat asrama dulu.. memang hot entry lah benda tuh..



3) Buat entri pasal gosip artis @ artis cerai @ artis kantoi khalwat dan yang berkaitan dengan dunia hiburan

orang kita ni memang gemar bab-bab gosip ni..dari yang tua sampai ke muda.. Kalau si Senah tu nak melaram pakai baju baru, mesti jiran-jiran duk ngumpat.. "Baju sewa le tuh..Senah mana manpu.." belum lagi yang muda mengumpat.. mestilah setaraf dengan mak bapaknya..Kalau gosip artis lagilah kita suka ..macam entri aku pasal
 Hanis Zalikha lagi popular dari Datuk Siti tu,entri aku paling hot setakat ni..dah macam goreng pisang terlampau panas dah..meletup-letup dibuatnya..

Itu belum lagi kecoh satu dunia Paris Hilton masuk Islam dengan

realitinya,itulah entri pilihan pembaca..
Lucah, Hantu dan Gosip..

9 comments :

khaifaiz said...

owh.. kene buat entri cm ni rupenyer.. nanti khai praktik-kan dlm blog khai.

She's retarded said...

betul2!
kekeke

Lalinkfixa said...

Thanks utk tips sebegini pakcik :)
blog saya tak penah dapat trafik tinggi pun. paling banyak rasanya 7 kot. :(

b a m b a m ' s said...

buat entry kutuk orang pon ok gak..ahhahahahha.. :P

+d.O.Y.A.h+ said...

hhaha/ tebaik lah bro :P yg pnting lucah. kah22

Wan Hafisah Collection's said...

yang plg best, paris pki tudung, sweet seh!!

whitecappuccino said...

a'ah..betul sgt2 tu..laris entri2 camni..berduyun tiba.

Mah@mahu said...

Mungkin tu cara naik trafik yg kurang sihat lah sebab byk lagi cara lain...

awEEN said...

stuju dgn entry ni..mmg rmai akan terjah kan klu wat tajuk entry mcm ni =)