Thursday, March 10, 2011

JANGAN pandang camera!!!

**pada sesiapa yang masih tak join bloglist pak cek biola,boleh terus ke sini
(bloglist pak cek biola)**


pagi-pagi lagi bangun dan kena tag..
nasib baik tak bertubi-tubi.. sekali je kena..syukur!!
kali ni Incik Zarul tag aku..
Dia nak aku join JANGAN pandang camera!!
aku usha lah sape yg buat contest ni..
rupanya Blog Wajah Rahsia Hati yang buat..

nak join ke?klik je banner comel kat bawah ni ha..



dan gambar tak pandang camera pilihan aku ialah..



kat situ ada bermacam jenis syarat yang simple..
jom support contest sesama blogger!!


kena tag 3 orang..

1)Akak Qaseh

2)Akak Wan

3)Sengal Zone



tarikh buka: 1/3/2011 (selasa)..



sempena besday blogger Wajah Rahsia hati..(happy belated birthday!!)

Tarikh Tutup : 29/4/2011(jumaat)


HADIAH...???? (rahsia keyhhh!!!)






7 comments :

Wan Hafisah Collection's said...

Ko pandai je tagged akak ek. ok, sbb ko dah paksarelakan akak. akak nk join! ehheheh

Wan Hafisah Collection's said...

dah join dik oi..nak join blglist lak. aritu tak sempat!!!!

sowi ampun penunggu guaaaa!!!

efa said...

good luck :)

Heidi Shafiq said...

menarik contest ni.. :)

KANTA MATA KELABU said...

disebabkan pak cik biola sangt2 mendengar klata kita upgrade dari pak cik jadi havang lak.. huhuu

qasehraihan said...

haha..
akak xde gambo xtgk kamera..huhu..
tp akak try cari gak ye...
mksih byk wan..

Ibnushukran said...

gudluck..