Monday, March 7, 2011

Jom Join HeartBeat!! jangan risau,Status Glitterati Nuffnang tetap maintain!!


Assalamualaikum dan salam sejahtera buat semua..
jom join heart beat!! dia macam Nuffnang jugak..
tempat untuk mejana pendapatan..

Tapi,jangan risau,Nuffnang takkan tarik balik status Glitterati yang anda sudah perolehi..
hal ini kerana,Nuffnang dan Heartbeat adalah bukan saingan..
Yang menjadi saingan kepada Nuffnang ialah Youthsays dan Innity..

kalau anda tak percaya,boleh lawat blog Mama Zharfan ni untuk keterangan lanjut..

nak tambah pendapatan sampingan?nak join heartbeat?
nampak tak banner Heartbeat wan kat belah tepi atas sekali..klik je kat situ..
tak nampak banner?
try tgk banner yang macam kat bawah ni,then klik k..


mesti jumpa kan!!

ikut je step ni,mudah dan cepat..

Langkah 1: Pergi ke web Heartbeat lepas tu klik butang pink yang besar gedabak tu.



Langkah 2: Klik 'Create Account' dan isikan maklumat yang diminta. Apaila selesai,tekan 'continue'



Langkah 3: Selesai mendaftar, klik 'MY HB!Affiliate' kat atas tu untuk join Affiliate.



Langkah 4: Selesai daftar Affiliate tadi, klik butang 'Get a Code' untuk copy kod banner affiliate.


jomlah join..boleh jugak sedikit sebanyak tampung perbelanjaan ye..

5 comments :

Aimifiqa said...

hehe. best2. da dftr dah. mintak share tutorial ni ye. sbb ade kwn minta. dtg smbil klik. ngee~

b a m b a m ' s said...

dah berkecipung HB gak ker wan..heheheh..jom ler men klik2!! klik HB skali nie.. :P

Siti Fatimah Fuzz said...

da join da heartbeat ni...baru 3 hari join...hehe

Wan Hafisah Collection's said...

cantikla. nice color plak tu. suka suka..

Biela Sapine said...

Macam best je. hee