Monday, March 28, 2011

Perkara buat aku menyampah | tak flush toilet !!

**Sape-sape yang tak join lagi Bloglist Pak Cek Biola, boleh join kat sini,,due date dah makin dekat..**


kadang-kadang aku naik rimas atau buat muka menyampah bila aku tengok sesuatu yang aku rasa tak berkenan. Kadang-kadang aku rasa benda yang aku tengok tu tak patut berlaku tapi berlaku jugak.. Rasa macam nak maki hamun je bila benda tu menjejaskan hidup kita..


Nak tahu benda atau perkara yang menyampah bagi aku..


1) tengah-tengah sakit perut,masuk toilet,ada orang sebelum aku guna tak flush..pergh.. kalau buang air kecil tak pe lagi,ni buang air besar..meluat..loya nak muntah aku rasa..


2)bila ada orang pandang aku guna ekor mata..mak aih,menjeling tuh bukan main lagi..galak mata tuh pandang orang cam tuh..Apa cerita tengok orang macam tuh..ada hutang ke??


3)Bila ada orang berlagak pandai tapi bodoh..Kalau betul-betul dia berilmu tak pe.. Ini dia x de ilmu pasal sesuatu benda,tapi bukan main bercerita sampaikan orang yang ada ilmu dalam bidang tu pon diketepikan.. Cakap kena ada ilmu jangan ikut mulut je..kang terlepas cakap ISA plak jawabnya..hoho..


4)tengah-tengah makan sedap-sedap tetibe ada orang citer pasal najis dan adik beradik najis..pergh..terus tak selera dan terbayang macam-macam dah..


5)bila dengar ada kes rogol anak sendiri dan sewaktu dengannya,,tak kiralah bapak rogol anak ke,mak rogol anak ke?(eyh,ada ke??) atuk rogol cucu ke,cucu rogol nenek ke.. apa-apa je lah.. memang naik menyampah..macam tak de orang lain je..bukanlah aku nak galakkan korang merogol,tapi darah daging sendiri kot.. kambing lembu pon tahu ,inikan kita manusia..erm..apa la nak jadi..


banyak lagi sebenarnya kalau diikutkan,,tapi biarlah rahsia..


kalau dapat benda ni,aku terus tak menyampah..haha

11 comments :

aCu said...

woahhhhhhhhhhhhhh. betul2! yek yek. geli.

Izamir Ridzwan said...

org itu pengotor

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid said...

yg no 1 tu setuju!!! hihi~

waN Mohd Salim said...

aisyemen garang nyer abg ni .. sob sob abg

b a m b a m ' s said...

yuckkkksss~ ilang selero den..

qasehraihan said...

sori lambat wan..tenet lembab..hoho

uiiii..akak pun xsuka..
org gtu mmg pengotor..
kt skolah kitaorg siap ajo bdk flush tau..hehe

Ayuni said...

hm, geli ngan org camtu...

fadhdeela said...

ari nie pasal flush toilet la..hihi td kat opis pun sama...ada staff antar email pasal ada org buang hajat xflush..hahahahah

Wan Hafisah Collection's said...

Yg lain3 semua blh terima sbb semua org xleh bab geli geleman mmg loya. Tp yg last skli tiba2 ada gambar keta tu.

Wahahhahahhahahhahah..

nelly said...

Haha ..Nelly setuju sangat !!

whitecappuccino said...

geli2! :)