Wednesday, March 23, 2011

SPM | Tahniah buat adik-adik di MCKK!!


OO yeah!! hari ni result SPM kuar la..
amboi kau!! semangat nampak..macam aku plak nak amik result..


saje je bg semangat kat adik-adik..hehe..
teringat zaman sekolah menengah dulu..
study memang rajin ha..nak dapat SPM the best la katakan..




ni lah Dewan Exam kitorang masa SPM sek men dulu..
memang havoc la kan..
meniru tak yah cerita la kan..memang banyak taktik..
letak jawapan dalam tudung pen,pastu wat2 jtuh..(alamak!!kantoi plak!!)




argh itu semua tak penting..
yang penting SPM dah berlalu..
aku ni tak de lah seterror adik2 zaman sekarang ni
aku dulu amik 10 subjek..aliran sains tulen..jenis amik bio le ni..
x minat sangat pon bio ni masa sek dulu,masuk matrix je baru minat..


x sabar nak dengar berita gembira dari adik2..
Tahniah buat yang sukses!!
buat yang kurang berjaya,jgn sedih usaha lagi!!
jauh lagi la perjalanan korang..baru umur 18..


p/s Tahniah wat adik-adik di MCKK..58 straight A??hebat!! wow!! no 1 di negeri Perak tuh!!

3 comments :

cik hemo hemo said...

time kasihhh ! sangat terharu bace post niehh. :)

aCu said...

go go mckk! haha. btw, korg exam kat tangga?

awEEN said...

wan student mckk??? hebat la wan..bukan calang2 org masuk mckk..

wan..ni nak tnye cmne kite nak buang name owner blog kat list top commenters =)