Thursday, March 10, 2011

Teluk Gorek, Mersing.. First time to Johor..

**Pada sesiapa yang tak join bloglist lagi, jom join kat sini (bloglist Pak Cek Biola)**

memang teruja sangat nak pergi fieldwork kali ni..
Kali pertama pergi Johor..
setelah berumur hampir 21, ada jugak chance nak pergi Johor..

Teluk Gorek,Mersing.. destinasi yang akan aku tuju..
punya la semangat kan.. 
jom sama-sama dengan aku search Google.. Cam ner lah rupa Teluk Gorek tu ye..









cantikkan Teluk Gorek ni..
harap-harap kat sana dapat belajar benda baru..
sambil tu dapat tenangkan fikiran yang serabut ni..
kawan-kawan,x sabar ni nak pergi sana..
Doakan kami semua selamat di sana ye..
Ayuh kawan-kawan,kita panjat bukit,redah hutan,selam di lautan..huhu

Bubbye Blogger semua!!

5 comments :

Wan Hafisah Collection's said...

bila nk g? bestnya sana!! damainya tpt tuh..

cik pulau said...

lorhhh.. same kos dgn KE kitorang ke.. lalala~
all d best ya..^^,

niesz said...

cantik nye tepmt nie, niesz pun blum prnh smpai sana lg..

- GC - said...

nice place lahhh..

sissyira said...

salam

yang pasti semua postur gambar-gambar di atas amat cantik..