Wednesday, April 27, 2011

20 FIZIKAL LELAKI YANG MENGGODA


Ilmu.bukan hanya dalam kelas.bukan hanya perlu ke sekolah.ilmu ada di mana-mana. ini bukan entri lucah.ini ilmu.




antara 20 sifat fizikal lelaki yang dianggap menggoda


1)Berambut Panjang
orang kata lelaki rambut panjang ni romantik.kah kah.nampak mcm rockers tapi dalam hati ada taman.cair beb.


2)Beramput pendek ala askar
orang macam ni biasa tegas.kasar.biaselah,macam askar.


3)botak
nampak ganas.jahat.tapi hati baik.orang kata,Don't judge a book by its cover.


4)berkumis
tau x kumis tu apa.bila laki shave misai/janggut.kan still nmpk liang-liang kan.itulah kumis.orang macam ni manja.


5)bermisai
macho.lagi lentik lagi macho.


6)kurus
jenis seksual tinggi.ops.bahaya ni.


7)gemuk/boroi
penyayang.kena gemuk lepas ni.


8)tegap/sasa
seksi.macho. dan mantap.kah kah.


9)wajah keanak-anakan
ceria.comel.cute.jambu.


10)wajah antagonis(muka ala samseng)
ganas,nakal tapi macho,hensem uols.


11)wajah tampan
siapa tak nak.cool.ramai orang minat.


12)tinggi lampai
bersahaja.boleh diharap.serius?ada ubat tinggi tak?


13)rendah/kecil molek
orang tua kata.laki lagi rendah dari isteri.murah rezeki.don't worry.


14)berbulu dada
seksi.memukau.buat jantung berdegup.


15)berwajah biasa
senang nak jaga.tak de orang lain nak rampas.


16)kulit cerah
manja.romantik.jambu.


17)kulit gelap
macho.tahan lasak.maskulin gila.


18)berkaca mata
bijak.matang.berkarisma.oo yeah!


19)mata kuyu
seksi.tambah pulak muka macam khairul fahmi che mat.korea gitu.kah kah.


20)bibir mungil /nipis
seksi.jangan rokok ye.lebih seksi kalau senyum.






untuk lelaki kulit gelap,berita baik untuk anda..haha



27 comments :

dr.fatin.to.be~ said...

hahaha bak kata miss zanira (ko ingat x wan?? ).. "i love guy who is tall,dark & handsome" ! ahaha tu sampai la ni x kawin2 lg :P

restu resort said...

lepas ni nak berjemur, dtg tpt kami..

b a m b a m ' s said...

kesimpulan????

semua laki berbeza and ada keistimewaan masing2..heheheh

DiyanaMukhtar said...

hahaha.. kalau perempuan lak? :)

Makbed said...

ahaha..i likeee!!!!! nak pinjam tepek kat my blog leh tak pakcik?

ayied farid said...

kena buat plastic surgery la jawabnya pasni...haha..:P

♥CiK DuYuNG [Ca]♥ said...

sy suka tengok lelaki yang berjari runcing, kuku gelas macam pompuan..tp bukan 'auw2'..pelik tak? hehehe.. :P

fyna said...

gud info....
;)

Wana Jay said...

i tak tau kenapa tapi i tak suka lelaki kurus. hik hik
tapi tak lah terlalu gemuk sampai obesiti kan
;p

wanie misa amane said...

hahaha. apa daa. ciri2 awak yg mana satu eyhh ? ^___^

Achahani said...

TIADA SATU PUN PILIHAN AKAK.

AKAK HANYA NAK LELAKI YANG BUKAN CEMBURU BUTA TIDAK TENTU PASAL.

Er..mcm ada kesinambungan kan?

kehekhkhek...

Shafiq said...

Owh.. macam tu..:-) Thank you for sharing the facts. Hehehe.

アヌム ちゃん~~ said...

rambut panjang pun biar kemas.kalau berserabai, taklalu juga mata memandang.hehee

khaifaiz said...

beruntung kerna memiliki kulit gelap.. hehehe

NUMASARA HANA said...

gemuk = penyayang...

ok nak cari. hehehe...

pak cek....nnti singgah ea..
http://numasara.blogspot.com/2011/04/jom-join-ucapan-untuk-ibu.html

akuwanblur90 said...

waa.. kalau laki sebelum kawen kurus, lepas kawen boroi. sb apa?? hihi

shahjiehan said...

aik..camne ni..aku agak cerah..x sexy la ehh

Syuxer said...

owh..menarik info nih..hahah yang paling kelakar sekali pasal lelaki berkumis..cam manja ye..heheh..kalau rambut cam punk tuh,camner eh heheh

Halusinasi said...

wah, suka sgt2 info ni^^ (padahal tak ada pun bf)

nak yg ada janggut, berkaca mata, berkulit cerah, mata sepet^^

miSs Zie said...

saya pun suka lelaki kulit gelap..baru nampak macho..hehe

apik pehe said...

hahaha..betol ker wan nih?hahha..

che'pi said...

kaw kaw nyer info.. nice.. i like... hahah sib baik la ku ni tak cerah mana plus gemuk... memang memenuhi citarasa ... hahahahhahaah

Rozuan Ismail said...

tq lah pada semua yg komen.sekadar info secara general,bukan khusus ni,x leh guna sgt..

p/s x smpt nk komen setiap org

shandye. said...

saya...

berkumis, kurus, tinggi lampai, berwajah biasa, berkulit cerah dan berkaca mata.

makanya saya seorang yang manja, mempunyai seksual yang tinggi (uiks??!! *pitam*), bersahaja dan boleh diharap, romantik, bijak, matang dan berkarisma. oh, dan senang nak dijaga la?

ok... sumpah entri ni buat saya senyum sorang-sorang.

Noor Aqillah Majid =) said...

hahahahhahaha. suke laky botak. hehe

Mr Danel said...

aku gemuk , bermisai dan berkulit gelap ditgan..sbb sun burn! ahhaha

anisa said...

aku suka yg num 10 ngan 17
sekian terima kasih.
hee