Thursday, April 28, 2011

ADA ORANG KATA AKU MACHO? | SAMA MACAM KAYIF X?


sejak aku aktif berbelog ni,aku jarang tol on fesbuk.kalau on pon,nak share entri belog dekat fesbuk.memang susah betol nak komen status orang.kalau tengok wall fesbuk pon penuh dengan entri dari blog. Jadi,kalau betul lah,facebook nak delete,aku tak kisah,sebab aku ada belog.kah kah.pengakuan berani mati tuh.


ok.terkejut.terkesima.dan fikir banyak kali sampai nak mati.


ada seorang kawan fesbuk aku,jugak seorang blogger.identiti dirahsiakan.
dia post kat wall aku. macho la profile pic awak.hah!terkejut aku.biar betol pompuan ni.kau nak kutuk beragak la.tapi dia dengan serius kata,memang macho.




serius aku terus blushing.malu weyh.first time orang kata aku macho. kalau kena cop selekeh tu,memang selalu la kan.hoho.


inilah profil pic fesbuk baru yang perempuan tu maksudkan.erm.macho ke?
ini penampilan baru aku.berkumis.haha.misai shave.janggut simpan.


korang nak tahu orang berkumis ni jenis laki macam mana?jom klik entri ni


boleh lawan si Kayif tu tak?haha.perasan lah ko ni.kayif tu punyalah macho gila.baru sekali kena puji kecoh.lantak r.bukan selalu.tu yang kecoh ni.


serius aku nak tiru gaya kayif tuh.style beb.tapi orang cakap be yourself la. aku nak tiru style dia.bukan aku nak jadi dia.ko tengoklah header dia.pergh,macam model tuh.aku nak rambut panjang macam tuh.tapi,rambut aku kerinting lor.


serius rspek sama lu.rupa ada.entri best.memang pakej.haha.

p/s bila lah rambut aku mahu panjang macam kayif.

13 comments :

Novelgurl said...

haha..ok r tuh..

NUMASARA HANA said...

errr....macho tu ape erk? :s

DiyanaMukhtar said...

memang hensem pun.. :)

KyêrulL said...

(-__-) terkasima baca entry niE.. memang machoo pun gmbr tu sbb ada janggut :) itulah aset terpenting lelaki.. sebb tu Rasullah saw ada jagut.. dan kebanyakan lelaki berjanggut nmpk lebih smart daripada yang xde.. tapi make sure kemaslah kan hehehe.. neway thanks sebb mention nama hee :D terharunyaaaaa ^.^

KyêrulL said...

Hiks3.. itu nama pena kayif :) nama sebenar khairul fikri

zacky ~786~ said...

macho beb .!! wink2 ;)

HAZWAN17 said...

hensem itu subjektif....hehe

waN Mohd Salim said...

hahahahahaaaaa ngade La dak ni

apik pehe said...

hahah..wan..jadi jer diri sendiri..hensem wooo...macho2

SANDRA AZWAN said...

Setiap lelaki mempunyai penampilan dan ketrampilan yang tersendiri...macho, handsome, smart, stylo........itu hanya kata2!;-P

Rozuan Ismail said...

@SANDRA AZWAN

betul tu sandra.everyone has their own style.that's fashion.

Bel Sapine said...

Hansome lah kayif tu. Wink wink ;)

b a m b a m ' s said...

macho tuh ape?? hik3...