Thursday, April 28, 2011

ATUK,NENEK GERSANG | KANTOI KHALWAT


Ingatkan budak je buat perangai.rupanya yang tua pon 2x5 je. dunia,dunia.apa nak jadi.ada ke patut dah tua macam tuh,gersang lagi.macam mana yang muda tak terikut-ikut perangai buruk,sebab yang tua pon sama je.


aku kecewa jugak la.aku baca kat HMetro ni.pasal sepasangan warga emas kantoi khalwat.yang laki umur 66,yang pompuan umur 60. siap ngaku lagi diorang wat projek depan mahkamah syariah kat Kangar


nak baca pasal atuk nenek gersang ni,klik kat sini k


patutnya dah tua macam tu,faham-fahamlah.tak kan nak kena di ajar lagi,masuk sekolah.laki pompuan tak leh duk dua-dua,nanti ada orang ketiga.


Aku rasa macam nak tergelak pon ada.dah tua-tua macam tu pon tak tahan lagi ke.kalau nak sangat,kahwin,jangan duk macam tuh.wat malu je la.

aku apa lagi,search pak cek Google minta ihsan,cari gambar 'nenek seksi' dan aku dapat

hi.saya masih single dan available, untuk yang umur 60-an ke atas.boleh contact saya


pergh,mantap seyh nenek ni.kalaulah nenek yang kena tangkap khalwat tuh macam ni,patutlah yang atuk tu tak tahan.tengoklah cara dia pose,memang hardcore,seksi siot.haha.


inilah kerja setan.dia tak kira ko tu muda ke tua.kalau setan pilih umur,x kan ada kes atuk rogol cucu,cucu rogol nenek kan.haha.so,hati-hati ye korang.tambah iman sikit kat dada tuh


p/s lepas ni pukul 3.30 petang,my last paper.doakan kejayaan saya.AMIN!!

9 comments :

MiSzy DiaN said...

hahahaha..
dunia da makin maju, tu laa pasal.. hehehe..

Mra Mastura said...

gambar 'hot'.. -___-"

adeh..kawen kan senang atuknenek tu..

ayied farid said...

gudluck wan..^_^

DiyanaMukhtar said...

x putus haid lagi nenek tu? kuat... :)

Shaherah said...

gd luck jwb exam tu ye pakcik.. ehee..

tu lar.. skrg dh tak kira tua ke muda ke.. semua same jek.. tp mcm klakar pun ada.. nenek ngan atuk shera dh umur2 gnie.. dah laen2 bilik dah.. >.<"

waN Mohd Salim said...

adik di tag

http://www.penulissenja.com/2011/04/peraduan-entry-bulanan-terbaik-anda.html

Shukri Mohd Ali said...

yang kau ni pun dah bunyi macam metro ni kenapa? =__="

wannurfazrini said...

dah tua2 pun bernafsu lagi ke? dasar nafsu kuda org tua ni =.="

Noor Aqillah Majid =) said...

LOL! -,-''