Tuesday, April 19, 2011

Berita gempar untuk blogger | Google delete account blog?


tetibe rasa gelabah.rasa tak tenteram.rasa tak aman.


betul ke Google akan delete semua blog yang sign in dengan account selain Google.aku guna akaun yahoo. OMG!! please,tolong jangan.tolong aku macam mana nak aku tukar google account tapi blog aku still mantain.


Gila ke apa nak delete blog ni.ni lah sumber inspirasi aku,kat sinilah aku kenal ramai kawan baru. takkan aku nak biarkan follower aku pergi macam tu je.oh tidak.


kawan-kawan yang sayang sesama blogger,tolonglah bagitahu ye kalau ada informasi terkini tentang benda ni.takut taw,kalaulah blog ni kena delete,korang dah tak de pak cek biola nanti.


korang boleh baca kat sini pasal isu delete mendelete ni..




*********************************************

terima kasih.arigato.merci.

wat blogger Wacanaku sebab promote blog aku.aku join blog review ari tuh,then,17 April,Ahad lepas,aku direview oleh blog dia

tak caya tengok kat post ni k

thanks buat blogger wacanaku,blog yang dah terror..hoho..nak join blog dia,klik banner kat bawah ni k..



8 comments :

nelly said...

best tu !

Achahani said...

aduahii ye ke wan??

akak mmg guna google, klu wan xde x best ahh.

akk rasa tak kot!

khaifaiz said...

wah.. bestnye kene review.. tahniah la sy ucapkan

miss fatihah said...

eh wan, serius ke? kang xpsl2 kned delete.syg do dgn blog.tau pape inform eh

Ayuni said...

try tgk kt blogger buzz...

miSs Zie said...

sy pun ada dgr brita ni..sy pn pki yahoo jugak tp mcm mls nak tukar..hahaha..
ni ada sy bg link cara nak tukar..tp semua blog yg kita da follow akan tu akan hilang...so kne follow balik..leceh kn =,=

http://whiteymommy.blogspot.com/2011/04/perhatian-semua-blog-yang-tidak.html

Double N said...

Semoga ini boleh membantu..

Tersalah faham fakta–Akaun blogger akan didelete sekiranya tidak menggunakan akaun gmail…

whitecappuccino said...

baca kat blog Ayuni..