Monday, April 4, 2011

Bila mak beranak 5 | Perasan diri tu anak dara..


Jalan-jalan dekat tempat awam boleh tengok pelbagai jenis orang.. Sebab bosan sangat dok stalker profile fesbuk orang, apa kata kita stalker depan-depan pulak.. duduk atas kerusi sambil tunggu orang jalan depan aku.. sorang-sorang aku usha..


tengah dok mengusha,tiba-tiba terpandang sorang mak cik ni... wah!! sangat hot dan meletop.. Ingatkan anak dara (tua le kot, x kan muda pulak!!),tapi tengok kiri kanan duk bawak anak.. Sangat vouge uols.. Nak tahu kenapa? Pakai high heels berinci-inci, seluar legging ketat sampai x cukup saiz.. baju plak x yah citer,sendat macam dah habis saiz baju kat kedai..


Kenyataan aku lebih terbukti bila budak yang dia bawak tu panggil dia mak.. wah!! anak ko aku tengok muka cantik ,muda tapi biasa je pakai.. tapi,ko yang mak yang over ye..mengalahkan orang muda..susah jugak ye jenis yang macam ni.. Mungkin masa muda dulu ratu kebaya kot kat kampung..tu yang vogue sampai ke tua..


Mana tak nya kena kacau ngan budak muda..seksi sangat mak cik pakai.. anak dara pon kalah..Korang boleh bayangkan x mak cik tua pakai seksi..huhu..




kalaulah tua pon secantik ni,masa muda mesti diva vogue ni..kau ada? NON!!


*******************************************************


by the way,thanks blogger NOTA EKSTRAVAGANZA sebab promote blog aku..

boleh klik banner kat bawah ni,nak tengok entri tuh..




10 comments :

waN Mohd Salim said...

assalamualaikom abg .. alahai cantek nye mak cik ni .. anak die ade tak ?? hahaha nak couple la ngan anak die :p

nelly said...

sebanrnya , belum kahwin o belum , tak payahlah nak pakai seksi seksa kan ~

qasehraihan said...

pelik mmg pelik..tp lagi pelik kalau lakinya xkesah pun bini dia macam tu..tp mmg ada laki lg suka bini bergaya menjolok gtu..hoho

mamawana said...

Makcik buang tebiat tuu

whitecappuccino said...

masa muda tak der legging...bila dah tua ni dia nak try la tu :)

asybedazzle said...

tula namanya tak sedar diri. hahh tengok je laaa

imani said...

pkai legging dlm kain dh ler mkcik oiii..hee

Diya Edhayaa said...

haha.. ape kena la makcik uh.. aiyooo..~

nur aisya humaira said...

mase muda tak pernh rase berfresyen..time tua ni laa nk melaram...keh2

HelMi ZaKi said...

hahaha.. makcik2..
adatlah kat dunia nih org macam2 ragam..