Monday, April 25, 2011

BLOG REVIEW PAK CEK BIOLA 1 : IMPIAN RM1 JUTA KAMI MAMAT DAN MINAH PINK


Terima kasih diucapkan kepada semua yang join Segmen Review Pak Cek Biola.
Kerana mendapat penyertaan yang memberangsangkan, segmen ini akan dibahagikan kepada 4 sesi mengikut warna kegemaran blogger




BLOG REVIEW PAK CEK BIOLA 1 : PINK
BLOG REVIEW PAK CEK BIOLA 2 : HITAM & PUTIH
BLOG REVIEW PAK CEK BIOLA 3 : BIRU
BLOG REVIEW PAK CEK BIOLA 4 : PURPLE
BLOG REVIEW PAK CEK BIOLA 5 : MERAH, KUNING & HIJAU




PERHATIAN! BLOG TERPILIH SECARA RANDOM (MELALUI RANDOM.ORG) SAHAJA  YANG AKAN DIREVIEW, TETAPI, KESEMUA BLOG YANG JOIN BLOG REVIEW AKAN DILETAKKAN LINK MEREKA BAGI MEMUDAHKAN BLOGGER LAIN MELIHAT BLOG ANDA.




*****************************************************************


SENARAI MAMAT DAN MINAH PINKISH..HOHO























dan 5 BLOG yang bertuah untuk direview melalui random ORG bagi sesi ini ialah




BLOG 1 : AZZA FIRZA




Ini header blog Azza Firza.nak tahu apa impian dia kalau dapat RM1 juta, dia nak hantar mak dia ke Mekah.Kemudian, dia nak bina rumah anak yatim dan dia juga nak buat amal kebajikan.baik kan Azza ni.Nak terjah blog dia?jom klik header tuh




BLOG 3 : CIK BINTANG



kalau dapat RM1 juta,cik bintang nak buat rumah ikut design mak ayah dia.Then, nak wat jamuan atau melancong dengan anak yatim, dan last sekali nak simpan duit tu.boleh klik header untuk cerita lanjut.




BLOG 4 : HANIS ZUBER



kalau dapat RM1 juta,anis nak pergi Haji,kemudian, dia nak beli kereta then nak beli runah ,nak mak ngan ayah duk sekali ngan dia.baik sungguh hati anis ni.nak lebih cerita,klik header k


BLOG 7 :PUTERI NATASSIA


Tasya pula cakap kalau dia dapat RM1juta,first sekali ,dia akan bawak mak ngan ayah dia pergi haji,duit lebih tu nak simpan dia tasya teringin nak bukak butik wedding dress sendiri.Amin.Mudah-mudahan jadi kenyataan k.klik header untuk terjah!!


BLOG 15 : MIRA HALIM



Mira pula kata kalaulah dia dapat RM1 juta, dia akan buat kenduri kesyukuran, kemudian,dia nak buat umrah sekali dengan haji 1 family, dan last sekali nak shopping sampai pengsan.jom terjah blog dia(klik header!!)




p/s jom terjah semua link kat atas ye.Maaf tak dapat review semua.Masih Exam!!

14 comments :

Abang Zam said...

tak aci! huh! nak jugak kena review!

sob sob~

Noor Aqillah Majid =) said...

mintak2 utk warna biru, blog sy terpilih.. hihi

Abang Zam said...

ahahaha..takde lah..aku chill je..no hal :)

☀ Izzaty Hedry☀ said...

jnji tersenarai jgak pun dah ok..:)... thnx pak cek biola..:P

Rozuan Ismail said...

@Abang Zam


ok abg zam.sori again!!

Rozuan Ismail said...

@Noor Aqillah Majid =)

doa byk2 k..harap bertuah

Rozuan Ismail said...

@☀ Izzaty Hedry☀

tq izzaty,x dpt nk review semua blog

AliaJustea said...

alaaarrkk ! npe tak terpilih !
T___T

Azza Firza said...

=)

cikbintang said...

wahh blog cikbintang d review..ahaha..xsgka2..thanx yaww pakcek biola

shandye. said...

good luck weh for your exam!

aku pun ada last paper rabu ni. seyes jeles tgk rumate dh packing2 barang. gle saiko! dengki gle sbb dia dh abes paper pagi td walhal aku dok struggle lg studying.

menchik!!!

p/s:- i need a grande java chip frappucino with whipped cream to oll off my stress!

PUTERI NATASSIA said...

wah , putry kene review . thanxx ye pak cek biola . .:)

Nour Akmal said...

thanks wan...letak link KIC..
walaupun tak terpilih dalam random.com..huhuhu

DiyanaMukhtar said...

good luck for final paper wan.. :)