Tuesday, April 26, 2011

BLOG REVIEW PAK CEK BIOLA 2 : IMPIAN RM1 JUTA GENG KUDA BELANG


kalau sebelum ni aku dah review blog yang join Segmen Blog Review Pak Cek Biola yang minat pink,kali ni nak review buat kali kedua geng Kuda Belang atau blogger yang minat warna Hitam dan Warna Putih


untuk lihat 

BLOG REVIEW PAK CEK BIOLA 1 : IMPIAN RM1 JUTA KAMI MAMAT DAN MINAH PINK,boleh klik kat situ ye




Blogger minat color Hitam













Blogger Minat color putih
















seperti biasa dari 10 blog yang minat color Hitam, 3 yang terpilih untuk di review dan sama juga seperti 11 blog yang minat color putih, 3 yang terpilih untuk direview.Semua ini menggunakan sistem RANDOM.ORG


untuk blog color Hitam




untuk blog color putih



antara blog terpilih untuk direview bagi blogger yang minat color hitam ialah




kalau =d= dapat RM1 juta, dia nak tanggung fees study dia sekarang, kemudian nak buat modal untuk bisnes dan selebihnya adalah investment kat dalam bank.  =d= adalah orang Singapore dan study di IIUM dalam bidang ekonomi.nak kenal dia?jom terjah header!!





kalau dapat RM1 juta,zaty akan hantar parent dia pergi haji dan umrah.dia nak jugak melabur dan beli saham,wah,boleh untung besar ni.kemudian,dia nak beli DSLR.owh,gila kamera jugak zati ni ye,nak kenal dia,jom terjah header dia!!





Kalau Deyna pula dapat RM1 juta, Deyna nak berhenti dari bekerja dan nak jadi surirumah speenuh masa sambil buat bisnes online dari rumah. Kemudian, dia hantar mak dan abah dia pergi haji dan juga dia teringin untuk bercuti di luar negara.




antara blog terpilih untuk direview bagi blogger yang minat color putih ialah




Jika Syuhada dapat RM1Juta,Firstly,dia akan bagi mak dan ayah dia Rm10 ribu seorang. then,dia nak jalani rawatan di Slim World dan nak buat amal jariah.Mahu kenal Syuhada?jom terjah header dia!!





Kalau Shams pula dapat RM1Juta, Shams akan tanggung rawatan operation hati abah dia,Shams juga nak bli barang kemas untuk pelaburan masa panjang dan Shams juga teringin nak g umrah dan haji bersama mak dan ayah.Semoga abah awak akan sihat walafiat.Amin!! jom terjah Shams dengan klik header dia!!





untuk KK pula,jika dia mendapat RM1juta, KK akan simpan 1/2 untuk kegunaan masa hadapan.1/4 lagi untuk kegunaan keluarga dan bersedekah dan 1/4 lagi untuk kegunaan sendiri.Semoga berjaya nutuk KK.jom terjah header dia k


PERHATIAN!!

p/s Alhamdulillah dua siri Segmen Review Pak Cek Biola telah diselesaikan. Pada yang bertuah direview,tahniah,pada yang tak direview,jangan risau, pak cek tak sezalim itu.Apabila tamat kelima-lima siri ini,pak cek akan pilih 15 entri terbaik daripada semua blogger yang bertanding berdasarkan pilikan pak cek sendiri.dan blogger lain akan mengundi entri mana yang terbaik.Nantikannya!!

16 comments :

shandye. said...

hehe...
dh tersenarai pun dh cukup baik. thanks sbb anjurkan segmen review mcm ni. boleh gak blogger baru tambah trafik dan berkongsi ilmu dr blogger2 lain. lol.
=)

zacky ~786~ said...

waaa.~ header sume lawa2.. suke2.. :)

cik bAtu said...

alaaa...CB tak penah bernaseb bek...huuuu...anyway,thanx pak cek !

apik pehe said...

huhu..ader segemn camni jugak ek..hehe..dulu apik peminat hitam..tp skang dah kuning..ahhaa

waN Mohd Salim said...

adik bile pulokssssssssssssssssss

qasehraihan said...

uitttt...meriahnya segmen awak ni wan??hehe

http://qasehraihan.blogspot.com/2011/04/risiko-risiko-bila-jadi-cikgu.html

encHIx laNDax said...

alaa!landax tak sempat nak join T_T

b a m b a m ' s said...

wahhhh..ada main undi2 lak ek!hahahah.. :P

Norhafiza said...

semoga dapat tambah kenalan la ye pak cek biola hehe..melalui segmen camni la kita leh kenal2 kan..tahniah sbb dh anjurkannya..

::Mastura Zakaria:: said...

nak pi ronda semua..hihihi..lawatan tak rasmi...

zaty said...

woahh! my blog pun tersenarai.huu.. thank you for viewing dear one :)

KK said...

yeay! tersenarai..=)
trima kasihh^^

= d = said...

thanks Pak Cek Biola..!!
x sangka my blog di review..
happy..!!
:)

shams said...

terima kasih pak cek biola..
syukur sebab saya terpilih tuk direview..
hmm btw bgus segmen camni..sebab saya leh cari teman baru yang suke same kaler...

terima kasih bnyak2 pakcek biola..

Rozuan Ismail said...

@shams

sama2 shams

Azwa Azee said...

hai Wan..
tq..