Tuesday, April 26, 2011

BLOG REVIEW PAK CEK BIOLA 3 : IMPIAN RM1JUTA GENG BUKAN OTAK BLUE



Alhamdulillah.Segmen Review Pak Cek Biola diteruskan lagi untuk siri yang ke 3 iaitu untuk blogger yang minat color biru, tak kiralah biru muda ke biru tua ke,biru kehijauan ke biru laut ke.asalkan asasnya BIRU.




sebelum ni,pak cek dah buat dua siri ,nak terjah? boleh klik link kat sini









BLOG REVIEW PAK CEK BIOLA 1 : IMPIAN RM1 JUTA KAMI MAMAT DAN MINAH PINK




dibawah ni adalah senarai blogger yang minat warna biru










3)http://cikduyung.blogspot.com/2011/04/segmen-blog-review-pak-cek-biola.html (biru laut)



















22)http://apamacamana.blogspot.com/2011/04/segmen-blog-review-pak-cek-biola.html


seperti biasa,melalui sistem RANDOM.ORG, pak cek akan memilih 7 blog untuk direview daripada 22 blogger yang join dan memilih warna biru.


antara no yang bertuah ialah : 












antara blogger yang terpilih untuk direview ialah



Cik Gege ni merupaka orang kampung pak cek,Tanah Merah. Kalau diberi peluang RM1 juta, nak bawat family dia pergi haji.Kemudian, dia nak beli banglo banyak-banyak nak bagi orang miskin duk situ,dan last sekali, nak beli shopping comple..haha..cukup ke RM1juta..




kawan pak cek sorang ni,kalau lah Dim dapat Rm1 juta, Dim nak beli rumah banglo ngan kete sport.Kemudiannya,Dim nak beli gadjet hot kat pasaran tuh.last sekali,Dim nak kahwin secara grand,nak ajak pak cek biola sekali.AMIN!!





kawan pak cek sorang ni berhasrat,kalau dapat RM1 juta,azri akan pikir masak-masak 3 hari 2 malam,nak guna apa ngan duit tuh.bagi pak cek je la..haha.Kemudian, dia nak guna io sen je nak beli gula-gula,,yang lebihnya nak simpan dalam 5 bank.wah!!byk nye bank Azri!!




Norhafiza ni orang labuan,dah kahwin dan ada 4 orang anak.Kalaulah dia dapat RM1juta, dia nak bayar semua hutang rumah dan kereta, lepas tuh nak buat haji dengan suami,ayah dengan mak.dan last sekali, nak bukak bisnes bersama suami dia.Mudah-mudahan tercapai ye.AMIN!!


12) AII SI


wah!!duk Bangi jugak ke?meh la datang lawat pak cek kat UKM.huhu. Kalau Aii dapat RM1juta, Aii nak bagi sedekah, kemudain nak belanja satu family, dan nak simpan untuk kegunaan masa hadapan termasuk pergi haji.All the best to Aii





abg hensem sorang ni adalah kawan rapat Pak Cek.sekarang ni berada kat Indon.huhu.satu negeri dengan pak cek.Kalaulah PS dapat RM1juta,PS nak bagi kat fakir misikin,kemudian PS nak sedekah kat masjid dan last,PS nak pergi umrah,Baik PS ni.Semoga berjaya ye PS!!




cik Aqillah kita ni,kalau dapat RM1 juta,dia nak hantar parents dan family pergi haji,Kemudian, dia nak bantu saudara mara yang memerlukan pertolongan .. ops terlupa dia jugak nak tukar fon baru dan beli kereta baru untuk diri sendiri dan mak..Bagusnya ingin berjasa untuk mak!!selamat berjaya!!


PERHATIAN!!

p/s 

Alhamdulillah 3 siri Segmen Review Pak Cek Biola telah diselesaikan. Pada yang bertuah direview,tahniah,pada yang tak direview,jangan risau, pak cek tak sezalim itu.Apabila tamat kelima-lima siri ini,pak cek akan pilih 15 entri terbaik daripada semua blogger yang bertanding berdasarkan pilihan pak cek sendiri.dan blogger lain akan mengundi entri mana yang terbaik.Nantikannya!!



11 comments :

budak kampung said...

wan....nak tanye...ko dapat BE tapi CTR bonus pon tak dapat ke??so ilang camtu je ke.???alaaa.....tau x camne nak naekkan bonus CTR....cam sayang je kalau tak dapat bonus hurm :-(

EHHHHH...nak menyelit kejap lah.....kalau aku dapat sejuta...500 ribu aku masokkan dalam unit trust...hahahaha

NUMASARA HANA said...

ceh....sipi2 jer nk kena tuh...

tak bertuah langsung...:p

apik pehe said...

hehe..syabas kepada sesaper yg telah direview

Noor Aqillah Majid =) said...

trimas!! ^__^
mode : happy. ahah

cik gege said...

pttla hati rs happy je hari ni. rupanya pak cek biola review blog cik gege erk... tq.....
jom ramai-ramai terjah blog cik gege...=)

Rozuan Ismail said...

@NUMASARA HANA

cuba lagi lain kali k

Rozuan Ismail said...

@Noor Aqillah Majid =)

sama2 aqillah

Rozuan Ismail said...

@cik gege

terjah jangan tak terjah..huhu

azrijohan said...

haha,masuk bank selamat sikit:)

waN Mohd Salim said...

ahakssssssssss ade jugak yang nak review blog aku ..... terharu nyerrrrrrrrrrrrrrrr

Norhafiza said...

owh..tercalon gak hehe..tengkiu pak cek biola..ops..No asal TERENGGANU la tp ikut hb keje LABUAN hihihi...

nnt No tergah blog kengkawan yang lain...zzzaaaazzzzzzz