Wednesday, April 27, 2011

BLOG REVIEW PAK CEK BIOLA 4 : IMPIAN RM1JUTA GENG KANAK-KANAK RIBENA


Alhamdulillah,dalam kesibukan pak cek study untuk exam hari khamis ni,iaitu last paper, pak cek luangkan masa untuk mereview blog blogger-blogger yang telah join Segmen Blog Review Pak Cek Biola.




Ini adalah siri yang ke 4 ,dimana kali ini pak cek akan review blog blogger yang minat air ribena .silap!! bukan air ribena,tapi yang minat warna purple @ ungu.




sebelum tu,adalah lebih elok kalau anda semua terjah dulu 3 siri sebelum ini iaitu,boleh klik link kat bawah ni ye.time kasih..



BLOG REVIEW PAK CEK BIOLA 1 : IMPIAN RM1 JUTA KAMI MAMAT DAN MINAH PINK


BLOG REVIEW PAK CEK BIOLA 2 : IMPIAN RM1 JUTA GENG KUDA BELANG


BLOG REVIEW PAK CEK BIOLA 3 : IMPIAN RM1JUTA GENG BUKAN OTAK BLUE



jadi,kat bawah ni adalah semua blog blogger yang minat warna purple @ ungu
jangan lupa klik link kat bawah ni taw kawan-kawan.











10)http://areyougudgirl.blogspot.com/2011/04/segmen-blog-review-pak-cek-biola.html


itu dia,sebanyak 10 blogger yang minat warna purple. dan seperti biasa, 3 blog akan terpilih untuk direview dengan menggunakan sistem RANDOM.ORG


dan no yang terpilih ialah




dan blogger yang terpilih untuk direview ialah




kalau dapat RM1 juta, Sis Aieda ni nak beli coklat banyak-banyak nak simpan bawah katil..haha..gila coklat rupanya. Separuh duit tuh dibahagikan kepada keluarga dan yang penting,Sis Aieda nak beli semua novel yang ada kat kedai POPULAR.kaki novel rupanya..Selamat Maju Jaya buat Sis Aieda.jom terjah dengan klik header.





kalaulah Cik Ida ni dapat RM1 juta,cik ida akan bawak family pergi haji dan umrah.Kemudiannya,Cik Ida akan buka rumah anak yatim dan duit selebihnya cik ida nak drmakan pada mereka yang memerlukan.Nak kenal Cik Ida,klik header!!






kalaulah Miss Nadh dapat RM1 juta,Miss Nadh nak bawak family pergi tunaikan haji dan umrah serta melancong ke seluruh dunia. Kemudian, nak beli rumah,kereta, dan bukak travel agency,last sekali,Miss Nadh nak kahwin dan yang pasti rumah sendiri adalah pilihannya.Wah!semoga termakbul ye. nak kenal Miss Nadh,klik header k!!



PERHATIAN!!

p/s 

Alhamdulillah 4 siri Segmen Review Pak Cek Biola telah diselesaikan. Pada yang bertuah direview,tahniah,pada yang tak direview,jangan risau, pak cek tak sezalim itu.Apabila tamat kelima-lima siri ini,pak cek akan pilih 15 entri terbaik daripada semua blogger yang bertanding berdasarkan pilihan pak cek sendiri.dan blogger lain akan mengundi entri mana yang terbaik.Nantikannya!!


11 comments :

syazwana said...

rajennya buat segmen
:)

apik pehe said...

hahaha..x sempat nk komen yg wan baru dapat BE tu..hehe..kt sini pon jadilah..hehehe

cik Ida said...

terima kasih dah masukkan URL kite.. ^_^

Achahani said...

budak ni mmg rajin tahu buat benda2 cenggini!

Redbloodsnow said...

nak terjah dorg lah :D

eyjalukman said...

thniah PCB . hebatt !
tggu geng merah plak.

Rozuan Ismail said...

@cik Ida

sama2 cik ida

Rozuan Ismail said...

@eyjalukman

lepas ni wan buat k..nak settlekan hari ni jugak

Rozuan Ismail said...

@Achahani

kenalah rajin kalau nak blog org suka

aCu said...

rajen betul wanje buat blog review. apepun, akk the best! moga dapat BE banyak2 ye. :)

♥ norlida ♥ said...

thanks buat review tu...walaupon lambat sket..br abes final baru dapat bukak blog..heheeee.....