Wednesday, April 27, 2011

BLOG REVIEW PAK CEK BIOLA 5 : IMPIAN RM1JUTA KAMI GENG LAMPU ISYARAT


Alhmadulillah,sebelum pak cek teruskan belajar untuk last paper esok, pak cek nak settlekan sesi blog review ni dengan siri yang ke lima.Sebelum ni sudah 4 blog review diselesaikan,ini adalah review yang terakhir.




Kali ini adalah segmen blog review untuk blogger geng lampu isyarat.Maknanya blogger yang minat warna Merah,Kuning dan Hijau.




untuk melihat segmen review sebelum ini,boleh klik link dibawah ni k.





BLOG REVIEW PAK CEK BIOLA 1 : IMPIAN RM1 JUTA KAMI MAMAT DAN MINAH PINK


BLOG REVIEW PAK CEK BIOLA 2 : IMPIAN RM1 JUTA GENG KUDA BELANG


BLOG REVIEW PAK CEK BIOLA 3 : IMPIAN RM1JUTA GENG BUKAN OTAK BLUE


BLOG REVIEW PAK CEK BIOLA 4 : IMPIAN RM1JUTA GENG KANAK-KANAK RIBENA

senarai dibawah adalah blogger yang minat warna merah,kuning dan hijau


MERAH









KUNING



HIJAU








seperti biasa,daripada 15 blogger di atas, 5 blogger akan terpilih untuk direview dengan menggunakan sistem RANDOM.ORG.merka yang terpilih adalah seperti no berikut







antara blogger yang terpilih untuk direview ialah



disebabkan tuan blog tidak letak nama sebenar,saya cuma letak nama blog.Jika dia mendapat RM1juta, nak settlekan terus hutang PTPTN.Kemudian, nak buat kenduri bagi kat anak-anak yatim dan orang susah.Ketiga, dia nak belajar benda yang dia minat tapi suka-suka.eyh,macam mana tuh?jom klik header dia!!





Cik Aween ni antara peminat fanatik blog pak cek..haha.gurau je.Kalau dapat RM1juta,Cik Aween nak bagi kat mak ngan abah,kemudian nak derma ngan settlekan hutang dan last sekali nak guna untuk keperluan sendiri.jom klik header dia!!




Kalau dapat RM1juta,Bella akan buat banglo tepi pantai, kemudian, nak buat belanja duit tu pergi Korea dan last sekali nak beli asam dan jeruk banyak..haha.Rupanya BELLA ni hantu jeruk!haha..jom klik header dia!!




blogger ni lelaki taw,kalau dapat RM1juta, dia nak beli rumah baru,kemudian kahwin lagi satu.Ops silap..hehe.. melabur dalam saham amanah dan saham akhirat,aik,ada ke saham akhirat?khairat kematian ada la..erm..dan last sekali bawa family buat umrah.Alhamdulillah,jom terjah header dia!!





kalau Cik Nin dapat RM1 juta,Cik Nin pergi haji dan umrah bersama ibu tersayang.Kemudian,cik nin akan buat pelaburan dan juga nak bukak sebuah bakeri.pak cek nak kek free k!!huhu.eyh,ada lagi satu,nak melancong,ini dah lebih 3 dah ni cik nin.cik nin kata 3 +1 x pe..hehe.jom klik header dia.



PENGUMUMAN PENTING!!

p/s 

Alhamdulillah 5 siri Segmen Review Pak Cek Biola telah diselesaikan. Pada yang bertuah direview,tahniah,pada yang tak direview,jangan risau, pak cek tak sezalim itu.Apabila tamat kelima-lima siri ini,pak cek akan pilih 15 entri terbaik daripada semua blogger yang bertanding berdasarkan pilihan pak cek sendiri.nantikan entri berikutnya dengan syarat2 pemilihan 15 entri terbaik!!

3 comments :

Bella Bell said...

ehhh..terkejut saya..tersenarai jugak ea..ada luck nmpknya..hehehe!!~

tQ bro! saya mmg hantu jeruk ^__^v

awEEN said...

hehehe..memang betulala saya fanatik kat blog pak cik hehehe..first time kene cabutan bertuah..hahaha..serius ni...ni kire bertuah la terpilih di promote oleh pak cik biola...thanks ye wan =)

W A W A said...

alahhhh . kenape tak kene no 4 . hehehe .