Saturday, April 23, 2011

BUKTI NUFFNANG MASIH SETIA PADA AKU


Mood study berhenti seketika,dan disambung malam ni.
nak rest dan update entri.
terkejut gila,semalam update 7 entri,pergh,banyak dah tu.

ok!!announcement,pada yang belum join segmen review pak cek biola,
ada lagi beberapa jam sebelum aku tutup.nak join,klik sini


back to the main topic!


mesti korang dah dengar banyak ceritakan pasal Nuffnang ni, dah ramai blogger berpaling arah ke Advertlets,Innity dan sebagainya.Tapi aku tetap memilih Nuffnang!!

Sekarang ni aku tengah tunggu cek Nuffnang aku sampai! Harap-harap tiada masalah..boleh lihat dibawah,Nuffnang tetap membayar cek untuk aku.




setakat ni sudah 4 kali aku cashout Nuffnang aku.Alhamdulillah,tak de lah banyak,tapi cukuplah untuk tampung makan aku.korang yang ada akaun Nuffnang bersabar ye,biaseletuh,aku pon gelabah jugak ari tuh.dekat sebulan lebih kot,Nuffnang tak update earning,tak kan tak de seorang pon yang klik,mustahil.

tapi,syukur Alhamdulillah,Buffered Earning aku baru je jadi Metered Earning untuk Konsert Justin Bieber yang ditaja oleh Digi. Sekarang ni berharap sangat Encik Nuffnang dapat lagi bagi Baby Ellyana (BE) bak kata blog si Kayif,mamat hensem..haha..


Alhamdulillah,ini adalah statistik untuk minggu lepas sehingga hari semalam.Memang tak dinafikan,blog aku masih baru dan amatur.aku tak mengharapkan beribu-ribu orang datang melawat blog aku setiap hari. target aku cuma untuk PV (pageview minimum 200 orang) dan untuk UV(unique visitor minimum 100 orang).sedikit je kan.tapi itulah target aku.Dan Syukur,setiap hari semua melepasi target.


Aku akan tetap memilih Nuffnang dan percaya kepada kredibiliti diorang


P/S

ingatan aku buat semua pengguna Nuffnang. JANGAN CLICK FRAUD!JANGAN KLIK UNTUK DIRI SENDIRI SEMATA-MATA NAK DAPATKAN KEUNTUNGAN DAN PENDAPATAN!

9 comments :

eyjalukman said...

Pakcek biola , haha
BE tu apa sbnrnya ehh ?
tak pernah faham . haha

awEEN said...

wahhh..congrats wan..best2..saye punye unik view xcapai lg la tahap wan..xpela..slow2 kayuh..tunjuk ajar ku ye sifu hehehe

Rahmad said...

wow dh 4 kali cashout..terbaik la..

aku sekali pun belum cashout..huhu

whitecappuccino said...

tak penah dapat pun huhuhu

zacky ~786~ said...

zacky langsung xeprnah dpt.. sob3.. sadiss3.. :P

Nur Diyana Mukhtar said...

akaun masih 0.00!!! xpaham ngan nuffnang! =.='' mintak tolong ajar..

Solihin Zubir said...

lorhh.. awat yg x tunjuk jumlah brapa RM dpt? hehehe..

Pirate said...

gud job bro!

KyêrulL said...

:D kenapa aku xtau ape2 kat sini.. hiks3.. baru perasan huhuhu.. harap2 lah Nuffnang bagi BE..