Wednesday, April 6, 2011

Crop Circle| Kaitan dengan radiasi?


banyak jugaklah aku duk dengar orang dok bual-bual pasal kerop sekel ni.. saje je cakap macam bebudak..Crop Circle lah..kan cakap panjang-panjang kan korang pening pulak..meh kita tengok dulu,apa rupa crop circle tu ye?




mesti ada pernah tengok kan benda alah ni..kalau aku dulu,aku pernah baca,orang kata benda ni ada kaitan dengan UFO..ala yang makhluk asing tu lah.. tapi,sekarang ni dengarlah jugak ada orang cakap crop circle ni ada kaitan dengan peningkatan radiasi pada alam sekitar.. Motif radiasi dengan crop circle? aku pon pening..huhu..

Fenomena crop circle ni dah banyak berlaku dan sampai sekarang jadi misteri macam mana dia terbentuk.. dan biasanya kat negara omputih je..aik,x faham aku..negara lain x de pulak ye..makin seram dah aku ni..action-action filem X-Files pulak..

biasanya berbentuk makhluk hidup seperti kala jengking,lebah,bunga matahari.. unik sungguh.. dan yang aku kagum,corak dia cantik taw..bukan sebarang benda boleh buat ni..

aku ada terbaca satu artikel dekat blog ni..dia ada bagi idea tentang crop circle ni..dan antara sebab berlakunya crop circle ni ialah

1)Perbuatan manusia

2)Medan Magnet

3)Angin Tornado

4)Buatan makhluk luar angkasa @alien

5)heterodoxy(pandangan sumbang)

cantik kan?aku pon tak terfikir nak buat benda ni..


kalau korang jenis yang minat benda ni,try lah baca kat sini.. tapi jangan 100 % percaya k

1 comment :

MiSzy DiaN said...

ooh ini kaaa yg dorg sibuk cerita pasal gmbr ada bnda bntuk asing tue??
nice info..
thanks for sharing :)