Sunday, April 24, 2011

Entri Meletup | Esok Exam Killer Paper..Serius Cuak!!


lepas aku post entri pasal ada orang fitnah Que Haidar dan Linda Jasmine minum arak,tetibe trafik aku naik tinggi..eh,aku punya entri terkena keyword yang betul ke?


apa lagi,pergi dekat Encik Google dan search pasal Que Haidar dan Linda Jasmine..owh!! serius ni!!entri yang aku buat rupanya kat first page Google..erm,patutlah trafik naik!









tapi,aku bukanlah Pendekar Berkuda yang bermain dengan SEO keyword.nasib kot tetibe terkena plak ari ni..Alhamdulillah,aku harap biar semua orang baca pasal entri aku,Janganlah kita menuduh melulu terhadap mereka tanpa sebarang bukti..


then,terus check dekat Nuffnang,manelah tahu ada sebab lain kan.tapi SAH dan MEMANG BENAR! entri tuh buat trafik tinggi..




tengok je lah,banyak betul blog aku kena refer pasal isu Que Haidar dengan Linda Jasmine.patutlah pembaca datang tak putus-putus..




***************************************************************




sebenarnya,aku tengah gelabah dan cuak ni..esok my killer paper.kalau student sure la tahu killer paper tu ..kira subjek tu antara yang susah untuk score.Tapi,InsyaAllah,aku akan usaha sedaya yang mungkin. Aku akan buat the best for my mom and dad yang dah banyak berkorban untuk aku..








subjek ni adalah biometri.Kenapa susah,perlukan banyak latihan dan latihan.Dia macam gabungan matematik dan biologi.susahkan.tapi,aku tengah struggle jugak.Aku mahu A subjek ni.Ada berani?haha..




blogger semua,doakan yang terbaik untuk saya k!!




p/s buat Que Haidar dan Linda Jasmine,bersabar k!! ini dugaan untuk anda~

29 comments :

fatin_mira said...

hehe,wah! hit ko ye dengan entry que haidar tu,hehe :P btw goodluck exam!! chaiyook chaiyookkkk!! :)

zacky ~786~ said...

gud luck ` WAn..
all the best..!

AliaJustea said...

good luck pakcek !

Rozuan Ismail said...

@fatin_mira

TQ FATIN..X SENGAJA TUH,BUKAN SELALU

Rozuan Ismail said...

@zacky ~786~

THANKS ZACKY

Rozuan Ismail said...

@AliaJustea

SAMA2 ANAK SEDARAKU..HUHU

IMANSHAH said...

dah namanya artis, tentulah jadi perhatian..apapun jga diri sebab diri tu public figure..gud lurk eh

Rozuan Ismail said...

@IMANSHAH

TQ

NUMASARA HANA said...

hahaha.... gudluck.

killer exam esok jugak. first paper dah kena kill...

cik chinta said...

do de best :)

eyjalukman said...

goodluck taw pakcik biola ;)

azilinda ali said...

eh sama lah kite...esok pon kite killer paper jugak...internet services..tpi pakcekbiola punye mcm lgi susah jerk...hehe..
gud luck yea..^_^

hawiz said...

gud luck yer pokcik..

Noor Aqillah Majid =) said...

goodluck!! :)

Amirah Adnan said...

gud luck bro!

d_LA said...

entry kalau pasal artis mmg trafik mudah naik..nak2 psl gosip, makanan rakyat Malaysia..hehe

pepun, gdluck xm esok yer...

apik pehe said...

huhu..SEO ni setiap hari kena update benda yg terjadi kt dunia ni..hehehe..

apik doakan untuk pakcek..hehe

encHIx laNDax said...

wah~masyuk lah~ramai masuk blog Pakcek!haha~

Pendekar Berkuda said...

terima kasih untuk link tu ya... hehehe...

at least banyak jugak keyword masuk...pelik gak ni... orang cari hanis zalikha pun boleh masuk sini?? wahhh... cayalah...

Rozuan Ismail said...

@Pendekar Berkuda

eyh,mcm mana pendekar berkuda tahu ada link blog awak kat sini

Rozuan Ismail said...

@encHIx laNDax

tq enchix landax

Rozuan Ismail said...

@apik pehe

time kasih doakan pak cek

Rozuan Ismail said...

@d_LA

tq dla

Rozuan Ismail said...

@NUMASARA HANA

good luck for your killer paper

adan said...

gud luck paper.. sal artis tu hanya mereka tuan badan yg tahu..

Woofer Storm said...

bro,abis surat khabr rogol tu apa cite???hahaaaaa

Lagenda said...

gud luck beb..baca bismillah sblm menjwp yek..

Amoi said...

good luck untuk paper killer ok?


p/s: ai dah updated blog. [Genius Invention] Roti bakar bercorak comel lepas guna pembakar roti ini.

Rozuan Ismail said...

@Woofer Storm

itu rogol citer lama2..haha