Wednesday, April 6, 2011

Fenomena Biru Putih | Facebook


hello.. tak sangkakan facebook ni satu brand yang memang laku..bukan setakat di internet,kalau jual barang ada nama facebook mesti laku kan..sekarang ni,ramai orang guna nama Facebook nak raih keuntungan..tak caya,meh kita tengok!!


Adidas pon keluarkan kasut ala-ala Facebook..pandai ko ye nak amik untung..bukan tu je, Twitter pon jadi mangsa sekali..otak duit nih..


Kalau selipar ni memang dah popular kat Malaysia,tak perlu cari jauh-jauh,kat pasar malam pon dah bertimbun ni ha..Cantik jugak kan pakai selipar fesbuk..


dan yang paling penting,kedai ni pon nama Facebook..
wah kau,pandai ye nak cari untung besar pakai nama fesbuk,x takut kena saman ke?
Apa la agaknya yang dijual dalam tu ye..semua alat tulis fesbuk ke?huhu..

Fesbuk skang ni pon dah banyak versi dah ha..
x caya?meh tengok..loghat kelantan pon ada..


itu tak pe lagi,ate bile Si Usop tu popular,ditukarnye fesbuk jadi loghat peghok..
teman dah kabor dah ha..


Facebook oh Facebook..sama macam Usop la ko ni..
Pengaruh orang je keje..hoho..


10 comments :

kay_are said...

memang fenomena habis kre nye ni.. xtau lak ade bende2 ni sume.. huu

anamizu said...

memang fenomena habisla si usop nih..hihi

latest entry: |tribute to cik lyn|

Novelgurl said...

haha..x de koje ~

qasehraihan said...

gmbr yg paling bawah xbleh blah..hahahah

hai wan..
http://qasehraihan.blogspot.com/2011/04/doktor-cantik-lelaki-buncit-dan-dot-dot.html

Nour Akmal said...

facebook kan popular..sok2 nama anak pun letak facebook kot..huhuhu
biar rajin bc buku...=p

Wan Hafisah Collection's said...

Kedai Facebook tu mmg kelakar lah! Kat mn agaknya ye kedai tuh??

Smart & steady je.

relevan said...

Cetusan Fenomena terkini ..kita bako kita bako !

nelly said...

blur warna ni ~

dyana nana said...

Haha, tu la.. kalau boleyh sume nak buat dgn jenama fesbuk.. jenama ek ? haha
ape pown kasut tuh, kasut tuh abang dyana kate, dyana nak maen fesbuk tak ? dyana kate nak, pastu dye bg kasut, aiseyhh!! Haha
ingatkan fesbuk betol... grrr~

Syazwana said...

haha!fesbuk oh fesbuk