Friday, April 22, 2011

Follower ke 1000 | Terima Kasih.


Alhamdulillah.syukur.


tepat pukul 2.47 minit pagi 22/4/2011, akhirnya aku menerima follower aku ke 1000.Setelah hampir 1 tahun setengah aku join blog,dapat jugak aku merasai follower yang ke 1000.


Nak tahu sape follower bertuah tu?




tuan blog ni namanya norlida atau ida.tahniah buat ida ye!!


kalau nak klik blog ida,klik je kat banner tu k!!






jom join blog ida!! sangat feminin, blog dia tak berat,ada header yang sangat cantik.yang penting tak banyak widget dan kemas!! jom terjah blog dia..


p/s Ape pon,terima kasih kepada semua yang menyokong Pak Cek Biola selama ni.tanpa korang semua,pak cek tiada kat sini.

12 comments :

aNiss :):) said...

tahniahh! banyak nyer follower dia.. jeles seyh!! ngee =)

nak terjah blog ida nie =)

♥ norlida ♥ said...

fuyo..cepatnye pok cek biola ni taip!hehee..thanks..suke3..sengih sampai ke telinga

Syafiq Rosli said...

tahniah..:)

shandye. said...

ala... terawal sikit je jd follower. klu tak sure dh jd follower ke-1000.

anyways.. congrats cik ida! lol....

lelaki [tanpa] emosi
monyet merah jambu menulis
ngomelsikit.

zacky ~786~ said...

hebat ~~ tahniah2.. jom terjah2..

apik pehe said...

wahhh..tahniah pakcik..hehehe

khairiyah said...

congrats yo! ^^

Azwa Azee said...

hai tuan tanah..
congrats to u..:)

Aimifiqa said...

wow. dah 1000. congrat wan. :). keep blogging ye~

Nour Akmal said...

wah...tahniah la wan...=)
mesti tdo smbil tersenyum je kan..huhuhu...=p

ALEXANDRIA said...

Wahhh.. tercapai hajat mau dpt 1000 followers before habis sem nih ya... btw, congratz rozuan! im proud and happy for u! :))

b a m b a m ' s said...

<-- tgh counting jugak nie.. bila nak dapat seribu..hahahaha