Friday, April 29, 2011

GAMBAR BABY TIDUR | COMEL


Hari ini agak sunyi kat kolej ni.sebab semua dah balik rumah masing-masing. tinggal aku je yang masih kat UKM ni.sebab buat short semester.esok check out kolej dan terus check in balik.erm.bosanlah dua bulan ni.tak tahu nak buat apa.

ok.korang mesti suka baby kan?aku sangat suka budak kecil ni.dah la comel,manja.geram nak peluk diorang ni.sebanarnya,untuk elakkan aku bosan.aku godeklah gambar dekat Pak Cik Google.dah tak de kerja sangat kan.exam pon dah habis.huhu.


sangat cantik.tidur pon pakai bunga dekat kepala


lagi comel,dalam ni pon boleh tidur.


kesian baby ni.penat sangat sampai terlelap.


yang ni sampai kat toilet pon boleh tertidur


baby ni solat ke?bagusnya.tenang hati ibu.


comelnya baby ni tidur.huhu



sejuk hati tengok baby comel ni tidurkan.huhu.
sangat minat budak-budak ni.



5 comments :

sea_lavender said...

ske2x dgn baby =D
Comey kan dieorg nk cubit2 hehe =)
sye prnah wat entry psl baby jgak =D

Syuk Ry said...

cumil tol baby2 ini.. :D
Melawat ZOO negara

khaifaiz said...

tak sabar nak buat anak dah ni... huhuhu

Shaherah said...

yg duduk kat toilet tu.. mak suh bngn g tadika.. ngah mandi2.. tertidur.. ehee.. comel ^_^

Shafiq said...

Comelnyeeerrrrr! :-)