Sunday, April 3, 2011

JOM JOIN BLOGLIST PENULIS SENJA


kalau nak join klik je banner ni k..

Assalamualaikum dan selamat petang..blogwalking di blog kawan-kawan dan singgah di blog penulis senja..Eyh,penulis senja wat bloglistlah..kena join ni..huhu..

Kenapa aku nak join bloglist penulis senja?

-penulis senja ni kira baru jugaklah mengenali aku
-penulis senja ni seorang yang peramah dan suka komen..suka sgt..huhu..
-Dia memang berbakat dalam penulisan hasil karya macam sajak dan puisi..

Nak tahu nama sebenar penulis senja x? Nama dia Wan Mohd Salim .. sori tuan blogger kalau salah..

Dan saya pilih kategori blog saya ialah blog saye hot hot

5 orang kawan yang saya tag ialah






tarikh tutup : 10 April 2011

5 terawal dapat hadiah taw!!

6 comments :

qasehraihan said...

waaa....akak kena tag ni lemah ckit nih..
sbb jarang join2 bloglist ni..huhu

btw..mksg byk2 wan..
dh dpt lappy baru ke ni??hehe

waN Mohd Salim said...

thnks ye bang .. dh dpat lappy bru nampak .. ngeh3 ..

qasehraihan said...

wah...baru dpt laptop???bagus-bagus..hapi blogging..

meh baca ni..
ada org tanya saiz bra julia perez ni..hahak

http://qasehraihan.blogspot.com/2011/04/saiz-bra-julia-perezsape-tau.html

waN Mohd Salim said...

abang sila amik hadiah yer
http://wanmohdsalim.blogspot.com/2011/04/5-orang-pertama-yang-telah-masok-dalam.html

Izamir Ridzwan said...

nnt join bloglist IR

Wan Hafisah Collection's said...

Thanks wan, tagged akak!!

Akak br buka blog. Hari ni sedih. Mcm kebelakgn ini. Maka selalu cetus idea berpuisi.

InsyaALLAH akak segera ke Wan Md Salim blog:)