Saturday, April 30, 2011

" JOM JOIN SEGMEN PS "


selamat pagi.amboi! semua tak nak tidur ye.mentang-mentang esok cuti,hehe. cuti sempena perkahwinan Putera William ngan Kate Middleton ke? amboi! korang kat Malaysia melebih-lebihkan.diorang kat USA pon rileks je.


ok lah,dapat invitation dari si dia.hehe.minta join segmen.sebab tak de kerja,join lah.



serius wan dengki dengan background blog dia.sangat cantik.
dah la header baru.memang cool.


kenapa nak join?

*nak tambah kenalan

*nak tambah trafik

*nak mintak tolong tuan blog ajar buat header.huhu

*nak meriahkan segmen ni

*nak rapatkan hubungan dengan tuan blog.

*nak foto puisi kali ke 3.huhu

semua nak,x de yang tak nak.


pendapat blog PS
-makin hari makin mengancam
-warna gelap buat lagi nampak elegan
-puisi makin lama makin mantap
-loading pon tak lama.ringan.


jom join!tak join siap korang.hehe
malam esok last,nak berita lanjut,klik banner cool.

3 comments :

azrijohan said...

stuju ngn pendapat RI..cool gila header

waN Mohd Salim said...

ape daaaaaa,, header men hentam sajalah tu pon kire bagus ke .. adoii .. hehehe

tima kaseh yerp

ayied farid said...

br first time tgk blog ni..so xbole join lg..hehe