Saturday, April 9, 2011

Kalau aku tahu Big Mac McDonalds lebih sedap dari bercinta, baik aku single mingle..


baik aku makan Big Mac dari bercinta..kenyang jugak perut..


Masa kali pertama kenal,action bagai,,cinta pandang pertama la,cinta itu buta la..cinta tak kenal pangkat darjat dan rupa..Coi!! semua tu ayat-ayat manis tebu tiruan je.. kalau aku suruh budak darjah 6 hafal ayat cintan tuh,diorang pon boleh hafal..

tengah makan pon boleh angau..bahana cinta


Aku tak faham lah cinta ni..aku tak mintak aku cinta..tapi,kenapa kau nak datang jugak.Sekali datang,dah bawak banyak masalah..Tidur tak lena,mandi tak basah,makan tak kenyang.. lagi sekali ayat manis gula semut.. Angaulah,sampai nak study susah,24 jam ingat muka kau je..Apa lah kau ni cinta,buat hidup aku huru hara je..

lepastuh mulalah dengar lagu jiwang..duk ulang lagu Spring meleleh air mata 24 jam.. feeling konon jadi pelakon dalam lagu tuh..feeling buat video klip bagai..huh..sebab apa?aku jatuh cinta..Tidur tak yah citer la..mimpi hidup ngan kau ..sampai beranak pinak..sampai mimpi melancong ke London..duit habuk tak de..tapi mimpi pergi london,,kenapa?sebab cinta..

masa dating punyalah segan sampai pijak semut pon tak mati


lepas tuh jumpa muka yang hitam jadi merah..gabra punya pasal..tengok dia pon pandang bawah..tak berani nak pandang mata..kelakar..sejak bila kau yang gengster jadi pemalu tahap gaban ni..rileks r.. ajak g taman bunga la.. hoi,kalau dulu kau nak pijak taman bunga pon tak pernah,skarang ni sebab dia pijak jugak taman bunga ye..

Last-last bila hari2 jumpa..hari -hari tanya soalan sama.. "awak sihat.." "dah makan?" mulalah naik menyampah..dah ar kau..bosan r..asyik tanya aku benda sama..aku nak sentuh kau sikit pon tak bagi..mula lah yang laki fed up..yang pompuan menangis siang malam..clash..dulu couple bukan kemain..kau cinta pertama..sekarang ni mampus!!
mulalah nak bunuh diri,,yang jadi mangsa,polis ngan orang awam..ye lah g bunuh diri dekat KB Mall..pastuh nyusahkan orang..Apa punca sume ni?cinta!!

daripada korang bercinta bagai nak rak,bek korang layan pingu..


p/s kalau aku tahu Big Mac lagi sedap dari cinta,baik aku single dari dulu!!

11 comments :

aliarosli said...

hhahahhaah,yang bawah tue menyempat je perli

emmmmmmmmmmmmmmmmm,tol

makan kenyang gak

s.y.a.r.q said...

ha ha ha.makan big mac mmg lagi sedap dari cinta. Tapi dah xde cinta rindu pulak dtg. Hahahaha. Itulah manusia kan.

waN Mohd Salim said...

amboiiiiiiii dh pndai becinta dh abg kawe nih

miSs Zie said...

ahahaha..sedapnye kalau dpt mkn bigmc hujan2 ni..hahaha

Mr H said...

Aku mengasingkan dunia Big Mac dengan Dunia cintan cintun.. Masa Big Mac, semua tolak blakang. Big Mac gak penting..

Anonymous said...

zila ila~ like33,,,

missdora said...

sedaaapppp gilaaa BM mcd,haha.. :DD

kalau tgh bercinta kdg2 buat sakit hatii je, ish..

AIEN NAJIB said...

1 je nak komen ,pingu tuh comel gile .HAHA ^^

whitecappuccino said...

cinta oh cinta...kacau ek??

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

anggap jer tu pengalaman hidup untuk mematangkan diri

awEEN said...

mmg tak terlawan la big mac gan cinta..boleh x putus cinta kejap pastu layan big mac..abis big mac kapel blk..hahahah..xde keje =)