Friday, April 22, 2011

MALAM SUNYI | PERNAH KENA TINDIH?


malam.letih.senja.penat.


tahu tak apa tu kena tindih?pernah tak korang penat,lepas tuh korang tidur, tapi waktu korang tidur, korang try nak bangun tapi tak boleh.rasa macam ada something tindih korang..


OMG!! aku dah banyak kali kena benda ni.agak lama la,tapi ,kadang-kadang benda ni datang tak ikut waktu.Siang-siang pon boleh kena,bukan malam je,macam aku berapa hari lepas,kena masa aku bukak lampu kot,bukan tutup lampu.


memang letih la lepas kena tindih,aku tak nampak benda yang tindih aku,tapi aku rasa dia pegang badan aku,lepas kena tu,mesti badan rasa letih,sengal satu badan.


Korang ada pengalaman tak pasal benda ni?aku pon tak tahu apa punca dia tindih?

6 comments :

aNiss :):) said...

aik... betul ke?? takut lah pulak... =)

ilanilyana said...

dulu mase stay kat skola duk hostel, selalu kena. ssh nk bangun. petang2. tapi org ckp klu kna, paksi diri lawan smbil baca ayat2 al-quran. skrg duduk rumah xde mslh tindih2 ni g.

Fitri Karim said...

kalau diikutkan teori saintifiknya, badan kita tak sempat nak memberi reaksi terhadap otak kita. ada hubung kait dengan teori saintifik ni. cuma tak ingatlah mana, pernah baca dulu.

btw, tak semua yang berlaku tu disebabkan mistik :)

shandye. said...

org tua2 ckp itu adalah disebabkan perihal mistik. tapi aku ada baca somewhere sebenarnya itu adalah tindakan luar kawalan otak ke seluruh badan. ada kena mengena dgn mimpi, keletihan dan juga kondisi jantung dan juga otot-otot.

nnt klu aku rajin dok gugel2 n jmp balik artikel pasal benda ni aku akan repost. lol.

lelaki [tanpa] emosi
monyet merah jambu menulis
ngomelsikit.

zacky ~786~ said...

aku pernah kena byk kali beb !! perghh smpai skrg..

dean said...

kalo kne tindih ne..de sumething r kt kte tuh...cm jin..

maybe de org anto pape rkt kita