Tuesday, April 19, 2011

The Most Annoying Thing in Facebook..


tepat pukul 10 pagi,si Lina (bukan nama sebenar) update status kat fesbuk dia


"Bf aku ajak tengok wayang la pukul 2 petang.."




2 jam kemudian,update status lagi..


"aku nak g mandi ni..kena mandi lama-lama,baru wangi,kata nak keluar ngan Bf.."




1 jam kemudian,update status lagi..


"nak pakai baju apa eyk,blouse ke,jeans ke,shawl ke apa ke..boleh rekemen tak..please.."




30 minit kemudian, update status lagi..


"nak pakai make jenama apa eyk,silky girl ke maybelline..korang suggest la.."




15 minit kemudian, update status lagi,


"nak perfume apa eyk,handbag mana nak pilih ni,pening la.."




tepat pukul 2 petang,


"BF aku dah sampai,x sabarnye nak dating..bye kawan-kawan.."




Hoi..kau ingat Facebook tu diari ke..penuh home aku dengan post kau je..menyampah tol la!!

29 comments :

syanabel said...

remove je friend macam tu..habis cite

b a m b a m ' s said...

belom abes lg ler..

nak tgk wyg per ek? BF nak tgk citer nie.. i nk tgk citer lain
via mobile

nak lunch nie.. BF belanja
via mobile

hahahahha.. :P

HAQ said...

hahaha.. such a poser... i wonder what will be written when they clash one day... hahaha... damn it... others also have dates...

miSs Zie said...

wakakaka..nasib sy xkuat update post..rjin like je ;p

Sham said...

ha ha ha...macam2la FB ni...

Noor Aqillah Majid =) said...

stuju bangat dehh. **saya bukan endon ok -.-

MiSzy DiaN said...

fb-holic betul laa.. hhahaa..
pakai laa twitter baru puas update 24 hours.. :)

whitecappuccino said...

err..tiba2 tak pasal2 rasa nyampah jugak. yg tu pun nak heboh!

zacky ~786~ said...

hahahaa.. tula psl.. kite bako jer..

Shafiq said...

Mak aih! Memang serabut membacanya..

mamawana said...

Dia berlagak lerrr tu... camlah dia sorg ada BF....

shahjiehan said...

sje menggedik je tuh.. haha pic tu aku amik kat google je

Ayuni said...

remoje je yg camtu....

zulkbo said...

salam..
begitulah FB dengan yang setia dengannya..pada saya memang kurang berminat..updated pun status dari blog saya sahaja..
:)

NUMASARA HANA said...

dia nak bagitahu satu dunia yg dia ada bf...

kalo bf hensem kaya takpe la... :P

waN Mohd Salim said...

hahahhahaa marah nampak abe wan ... adeiiiiiiii biase jer .. unfriend kan terus .. senang jer .. ahhaa

bukankosong said...

hu..hu..dia nak perhatian tu..

tp bior jela, FB dia kan..

hakeem kira said...

kalau dia org yg aku tak kenal mmg aku remove sbb aku penah buat . kalau member aku perli depan2 haha

zureen said...

haha. sabar wak :)) remove je..

ir MASha said...

hahaha.g sound dia,hang igt ni twitter.. hahaha

Dim Benihana said...

haha macam2 kan...

chenta nana said...

hahahaha... comel jek.. tu la.. nana pun ade tulis jugak kat fb, kalau nak update status seminit sekali, better update kat twitter la... hahaha.. no need beritahu semua benda kat fb..

Quzie Fathihah said...

hahaha....kalo sy la kan, sy remove je org cmtu....

Nour Akmal said...

gila update status..huhuhu

Raji berkata said...

hahahah ak pun nk wat cmtuh gak lah..
"bye kwn2 ak nak gi tandas jap"

sayasayangkamuhamim (: said...

kalau nak sangat macam tu baik bukak acc twitter kan ?

anamizu said...

dia konfius antara TWITTER dgn FESBUK la tu T_T

cikcomot said...

yup2.. org sebegini mmg menyampah la..

lagi2 kalau yg bile gadoh dgn bf.. update.. pas tuu nanty i love u la.. miss u lah..

pas tuu bile gadoh lagi.. update maki hamun..


buat semak.. huhu

shandye. said...

block, hide, lepas tu remove dr frenlist.

tak cukup dgn ittew... pg rumah dia n bakar pc/laptop/tablet dia...

kita bakor! kita bakor! (sambil buat wave ala ucop wilcha)

lelaki [tanpa] emosi
monyet merah jambu menulis
ngomelsikit.